Az Átriumnak ez lesz a búcsúévada

Miközben csordogálnak a sajtónak szánt bejelentések egy-egy színház soron következő évadáról, az Átrium a FB-on dobta le az atomot. Nem igazán az isten akaratából.

Az Átriumnak ez lesz a búcsúévada
Férj és feleség az olvasópróbán (Fotó: Mészáros Csaba)

Amikor Mucsi Zoltánból Nyúl Béla lesz: Hannibál tanár úr az Átriumban

Az Átrium decemberben mutatja be Móra Ferenc kisregényének és Fábri Zoltán filmjének színházi változatát, Hannibál tanár úr címmel. Az ikonikussá vált történet színpadi átdolgozását Mucsi Zoltán főszereplésével, Vidovszky György rendezésében láthatja a közönség.
 
Fotó: Lakatos Péter

Harmadik Felvonás: közönségtalálkozó programsorozatot indít az Átrium

Új programsorozat célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a szórakoztatás és a társadalmi párbeszéd élénkítése egyaránt a színház feladata, ezért alkotók, újságírók és a közönség beszélgethet egymással az esemény keretein belül.
 
Szabadulószova az átriumban

Szabadulószoba az Átriumban – még öt napig!

1935. november 26-án nyitott meg az Átrium, később Május 1. mozi a Margit körúton, majd 2001 februárjában, 65 év után bezárta a kapuit. 2012. november 26-án nyitott meg ismét összművészeti játszóhelyként, a jelenlegi társulat 2017 augusztusában költözött az épületbe – amelyet...
 
Az Átrium két előadása is szerepel a 13. Desiré nemzetközi színházi fesztiválon

Az Átrium két előadása is szerepel a 13. Desiré nemzetközi színházi fesztiválon

Urbán András Mefisztó és Kovács Máté Holtverseny című rendezése is jelen lesz a Kosztolányi Dezső Színház szervezésében megvalósuló Desiré Central Station Nemzetközi Regionális Kortárs Színházi Fesztiválon. A 2006 óta sikerrel futó hazai és külföldi kortárs színházi...
 
A sorok a színészeké – a székek a közönségé

A sorok a színészeké – a székek a közönségé

Az átriumban elindult elindult a „Vedd a nevedre!” – Székkeresztelő program, mely során a nézők a nézőtéri székek jelképes „megvásárlásával” támogathatják a színház fennmaradását e nehéz helyzetben.
 
Fotó: Lakatos Péter

Először és soha többé: Koltai Róbert a Fehér nyuszi, vörös nyuszi előadásban

Február 4-én este fél 9-től életében először és utoljára próbálja ki magát a Fehér nyuszi,vörös nyuszi a korántsem egyszerű, de mindenképpen megismételhetetlen szerepében a Jászai Mari-díjas magyar színművész: Koltai Róbert.
 
Fotó: Átrium/FB

Karácsonyi online előadások az Átriumtól

Az Átrium két színházi előadását helyezte át az online térbe. Az Egy, kettő, három december 26-án és december 29-én, a Minden nagyon jó lesz december 27-én és december 30-án tekinthető meg online, este 7-től éjfélig. Így ebben a karácsonyi időszakban sem hagyja magára...
 
Fotó: Lakatos Péter (Átrium)

Isten szerepében: Alföldi Róbert

Az eredetileg tervezett időpont után egy hónappal, ma mutatják be az Átriumban David Javerbaum darabját, az Isteni végjátékot.
 
 Hernádi Judit (A félelem megeszi a lelket, fotó©Lakatos Péter)

Végjátékkal kezdenek – újranyit az Átrium

A közönségforgalmi terek fertőtlenítése, illetve két hét kényszerű egészségvédelmi és járványmegelőzési szünet után újra tart előadásokat az Átrium, és rögtön premierrel tér vissza: David Javerbaum Isteni végjáték című darabjának főszerepében Alföldi Róbert lesz...
 
A fotó illusztráció

Az Átriumban is felütötte a fejét a vírus

A Vígszínház után az Átrium is tudatta a nagyérdeművel, hogy két hétre kénytelenek bezárni. Az elmaradó előadásokról, illetve azok pótlásáról hamarosan tájékoztatást adunk.
 
Fotó: Lakatos Péter

A 12 dühös ember már júliusban visszatér az Átriumba

A függetlenség napja című rendezvénnyel nyitja meg újra hivatalosan is kapuit az Átrium 2020. július 4-én este 8 órakor. Ekkor tartják a színház előterében megnyitott Átrium Bisztró hivatalos megnyitójával összekötve az Átrium Színház posztkarantén újramegnyitóját.
 
 Kutyabarát bisztróval várja az Átrium a nézőket a kényszerszünetben

Kutyabarát bisztróval várja az Átrium a nézőket a kényszerszünetben

Színház még nincs, bisztró már van: a színház előcsarnokában új vendéglátóhely nyílt Átrium Bisztró néven.
 
Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok