Végjátékkal kezdenek – újranyit az Átrium

3 hete  ·   hír   ·  koncert.hu

A közönségforgalmi terek fertőtlenítése, illetve két hét kényszerű egészségvédelmi és járványmegelőzési szünet után újra tart előadásokat az Átrium, és rögtön premierrel tér vissza: David Javerbaum Isteni végjáték című darabjának főszerepében Alföldi Róbert lesz látható.

 Hernádi Judit (A félelem megeszi a lelket, fotó©Lakatos Péter)

A színház számára is elsődleges a közönség és a munkatársak biztonsága, ezért sok más színházhoz hasonlóan az előadások alatt az Átrium teljes területén kötelező lesz a maszk viselése a közönség és a munkatársak számára is. A hatóságok és a WHO szerint is ez az egyik leghatékonyabb módja a közös védekezésnek, és ez tudja biztosítani, hogy a közönség folyamatosan látogathassa az előadásokat, hiszen nélkülük nincsen színház, illetve hogy az előadásokat meg tudják tartani.

Augusztus 26-án a színház úgy döntött, hogy a nézők, illetve a fellépők biztonsága érdekében szeptember 5-ig nem tart rendezvényeket. A II. kerületi népegészségügyi osztállyal egyeztetve a színház eleget tett a szükséges fertőtlenítési és elővigyázatossági intézkedéseknek, így a további rendezvények megtartásának nincsen akadálya. 

Az Isteni végjáték bemutatójára szeptember 11-én kerül sor.
Szeptemberben Alföldi Róbert után, aki a bemutató mellett Molnár Ferenc klasszikusában, az Egy, kettő, háromban és az Igenis, miniszterelnök úr! című politikai szatírában is látható lesz, Hernádi Judit (A félelem megeszi a lelket) és Péterfy Bori (Az öldöklés istene) is visszatér az Átrium színpadára.
Szeptember 10-én az Újságmúzeum Live című produkció mutatkozik be az Átriumban, a nagysikerű Újságmúzeum Facebook-oldal színházi változataként. A biztonsági okokból elmaradt előadásokat októberben pótolja a színház.
Átrium, újranyitás, koronavírus, maszkviselés, Alföldi Róbert, Hernádi Judit, Péterfy Bori

 

 

Szólj hozzá!


Több mint egy évtized után újra a filmvásznon Sophia Loren

Több mint egy évtized után újra a filmvásznon...

A legendás filmszínésznő 86 évesen, az Előttem az élet című Netflix-drámával tér vissza a film világába. A produkciót fia, Edoardo Ponti...
 
Színház naptár

A média tegnap nem volt túl tisztességes a Vígszínházzal kapcsolatban

"Rudolf Péter kitiltotta Eszenyit a Vígszínházból" – harsogták jobbról-balról a médiumok. Volt, amelyik egész egyszerűen kihagyta azt a fontos mondatot, ami miatt a színház kénytelen volt közleményt kiadni – változtatás nélkül közöljük.

Törli a heti előadásait az Operett Színház – beleértve a ma estit is

A hős Don Quijote, La Mancha lovagja nem száll szembe a szélmalmokkal: a színház közleménye szerint egy művészük hozzátartozója COVID-pozitív lett, ráadásul a beteg vendégként az Operettben is járt. Kontaktkutatás után tesztelik az esetlegesen érintett művészeket.
Új színdarabok
Elvis, oltár, Miami
Elvis, oltár, Miami
Szigetszentmiklós 
Liliomfi
Liliomfi
Budapest 
Liliomfi
Liliomfi
Budapest 
Hamlet
Hamlet
Esztergom