Isten szerepében: Alföldi Róbert

3 hete  ·   premier   ·  koncert.hu

Az eredetileg tervezett időpont után egy hónappal, ma mutatják be az Átriumban David Javerbaum darabját, az Isteni végjátékot.

Fotó: Lakatos Péter (Átrium)

David Javerbaum sikerdarabjának története nem hagyományos: az ötlet egy hatmilliós követőbázissal rendelkező Twitter-fiókból származik. A tizenháromszoros Emmy-díjas szerző (többek között a Daily Show, az Agymenők, a Disjointed és a Kominsky-módszer című sorozatok producere, szöveg- és forgatókönyv-írója) a Twitter-csatornán található anyagot először kötetté formálta, majd Jim Parsons, az Agymenők főszereplője számára írt belőle darabot.

Az Isteni végjáték egyfajta one-man show, amelyben Isten a létezés alapvető kérdésein és az emberiség alapértékein keresztül közelíti meg mindennapjainkat, miközben a legidőszerűbb kérdésekre is reflektál, mindezt korszerű formában, élénk humorral. Javerbaum darabjának sajátja, hogy a szerző bátorítja, hogy szövegét az adott országra és társadalomra formálják az alkotók, így lesz darabja valóban friss, közvetlen és éles.

Az Átrium előadásában Alföldi Róbert mellett a két arkangyal szerepében Kovács Máté/Varga Ádám/Csiby Gergely, valamint Ivanics Tamás látható. 

 

Átrium, Alföldi Róbert, David Javerbaum, Agymenők, Jim Parsons

 

 

Szólj hozzá!


A társulat színésze igazgatja februártól a szombathelyi Weöres Sándor Színházat

A társulat színésze igazgatja februártól a...

Szabó Tibor, a társulat színésze lesz február elsejétől a Weöres Sándor Színház igazgatója, akinek kinevezését csütörtökön egyhangúlag...
 
Színház naptár

Vírus off – SzínpadON: Egyedülálló vállalkozásba fog a Madách Színház

Novemberben indul a SzínpadON, a Madách Színház online színháza, ugyanis a kialakult helyzet miatta az idei új bemutatóikat elsősorban a virtuális térbe helyezik át. A műsorfolyam – nem véletlenül – a Madách Dekameron nevet kapta.

A nyárnak ugyan vége, de a Kultkikötő nem zár be!

A munka nem állt meg, folyamatosan szervezik az programokat: állandó játszóhelyeinken, többek között Balatonföldváron, Balatonszárszón és Balatonbogláron – évszakonként egy felnőtteknek és egy gyerekeknek szóló előadást is bemutatnak.
Új színdarabok
Lóvátett lovagok
A Pál utcai fiúk
A Pál utcai fiúk
Szombathely 
A Pál utcai fiúk
A Pál utcai fiúk
Szombathely 
A Pál utcai fiúk
A Pál utcai fiúk
Szombathely 
A Pál utcai fiúk
A Pál utcai fiúk
Szombathely 
A Pál utcai fiúk
A Pál utcai fiúk
Szombathely 
A Pál utcai fiúk
A Pál utcai fiúk
Szombathely