Kiválóan gitározó színészt keres a Madách

2018. November 25.  ·     ·  SZV

A színház 2019 őszén tervezi bemutatni a ONCE című musicalt. A darab férfi főszereplőjét még keresik.

Egy kocka a filmből

A darab a 2007-ben bemutatott ír film (magyar címe: Egyszer) nagy sikerű színpadi adaptációja. A musicalt  2011-ben mutatták be New Yorkban. 2012-ben a Tony-díjra jelölték – és meg is kapta az elismerést. A Broadway-sikerek után számos országban bemutatták, legutóbb például Szöulban.

A sztori egy porszívóval kezdődik:

Egy harmincas dublini utcai zenész gitáron játszik és énekel a Grafton Streeten, Dublin vásárnegyedében. Egy este egy fiatal cseh bevándorló virágárus lánynak megtetszenek a fiú által játszott dalok, s faggatni kezdi őt róluk. Mikor a lány megtudja, hogy a fiú porszívó-javítással is foglalkozik apja boltjában, ragaszkodik hozzá, hogy elvihesse neki elromlott porszívóját... (Wiki)

Nos, ehhez a szerephez (nem a porszívóhoz!) keresnek megfelelő férfi főszereplőt az alábbi képességekkel:

 

Madách Színház, musical, casting, Once

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok