Boris Vian az Operettben???

Különleges bemutatóra készül a Budapesti Operettszínház a Kálmán Imre Teátrumban. A lenyűgöző látványvilágú, számos ismert színészt felvonultató Tajtékos dalok egy szertelenül csapongó színpadi mese lesz. A négy színészre és kis-zenekarra komponált előadás Vian mozgalmas életét, sorsának főbb fordulatait, lassan születő sikerét és a minden nehézségen felülkerekedő életörömet idézi meg sanzonjai, regényeinek szereplői és a kortársak emlékei alapján.

Boris Vian az Operettben???
Fotó: Gordon Eszter/ Budapesti Operettszínház

Barbie és Pókember az Operettszínház Diótörőjében

30 év után került vissza a balett műfaja a a Budapesti Operettszínházba: karácsonyi ajándékként Csajkovszkij gyönyörű melódiákkal teli Diótörőjét mutatták be december 20-án.
 
Fotó: operett.hu

Akár meg is vacsorázhatunk az Operettben...

Párizsi Randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge címmel dinner show-t, azaz vacsorával egybekötött előadást mutat be ma a Budapesti Operettszínház cirkuszművészek és a színház művészeinek fellépésével. A produkció januárig látható a Kálmán Imre Teátrumban.
 
Szépségek, szörnyetegek: eljött a ti időtök!

Szépségek, szörnyetegek: eljött a ti időtök!

A Budapesti Operettszínház kétfordulós meghallgatást hirdet "A Szépség és a Szörnyeteg" előadásának szólószerepeire.
 
Májustól nem játssza az Átriumban az előadásait az Operettszínház

Májustól nem játssza az Átriumban az előadásait az Operettszínház

A Budapesti Operettszínház vezetősége a Nők az idegösszeomlás szélén és a Frida című előadások játszását májustól nem tudja vállalni, mint írják, „a kialakult tao helyzet bizonytalansága miatt – és ameddig ez a kérdés nem tisztázódik".
 
Két Abigél is csodát tesz a színpadon!

Két Abigél is csodát tesz a színpadon!

Az egyik Kocsák Tibor-Somogyi Szilárd-Miklós Tibor: Abigél című musicalje, amelyet az Operettszínházban tűztek műsorra, a másik a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház darabja, amelynek a közeljövőben lesz a premierje.
 
Ofra Haza az Operettszínházban

Ofra Haza az Operettszínházban

2018-ban, a Zsidó Művészeti Napok keretén belül mutatták be Náray Erika főszereplésével az "Ofra Haza - A Kelet Madonnája" című előadást, melyet Klem Viktor rendezett – ő a darab másik szereplője is. Az előadás során Ofra legnagyobb slágerein keresztül bepillanthatunk az életébe.
 
Fotó: Operettszínház

Kinevezték az Operettszínház és a Pesti Magyar Színház új igazgatóit

Az Operettszínház élére Kiss B. Attila, a Pesti Magyar Színház vezetésére pedig Zalán János került.
 
Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok