Újra együtt forgathattak a hazai színészlegendák

2023. July 03.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A ráckeresztúri Brauch-kastélyban forgatták a Ma este gyilkolunk című krimi-vígjátékpt. Az Agatha Christie stílusát idéző, humorral átszőtt filmben a legnagyobb színészlegendák játszanak együtt: Kern András mellett feltűnik többek között Pogány Judit, Hámori Ildikó, Bodrogi Gyula, Koltai Róbert, Jordán Tamás, valamint Bánsági Ildikó is.

Újra együtt forgatnak a hazai színészlegendák

Kétszáz éves, sejtelmes hangulatú kastély Ráckeresztúr mellett, egy héthektáros park közepén – ilyen helyszínen forgatták májustól a Ma este gyilkolunk című krimi-vígjátékot.  A krimiben a fiatalabb generációból is számos kiváló művész kapott szerepet: a vásznon feltűnik majd Hermányi Mariann, Stefanovics Angéla, Bánki Gergely, Závodszky Noémi, Gyöngyösi Zoltán, Keresztes Tamás, Herczeg Adrienn, Elek Ferenc és Pál András is. 

A fordulatos történet középpontjában egy gyilkosság áll, amely felkavarja az idős művészeket befogadó Pirandello Színészotthon mindennapjait. Egy mellőzött idős színész, akit hajdanán egy Poirot-szerű szerep tett híressé, saját szakállára nyomozni kezd, de nincs könnyű dolga.

„A krimi egy zárt helyen, a világtól távol játszódik, ahol a főszereplőnek úgy kell nyomoznia, hogy körülötte mindenki mesterien hazudik, hiszen csupa színész veszi körül Tolnai Tivadart, akit Kern András alakít" – mesélte Köbli Norbert forgatókönyvíró.

Az alkotók szerint a Ma este gyilkolunk valódi jutalomjáték a színészeknek – állítólag ők is nagyon élvezték a közös munkát.

„Amint leállt a kamera, dőltek belőlük a történetek és az anekdoták" – mondta Fazakas Péter rendező a forgatás hangulatáról, amelyet jól visszaad a film Youtube-csatornájára feltöltött kisfilm is.

 

A Ma este gyilkolunk várhatóan 2024 februárjában kerül majd a mozikba.

filmforgatás, Ma este gyilkolunk

 

 

Szólj hozzá!


A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

Robert Downey Jr., a Vasember sztárja szeptemberben debütál a Broadwayn a McNeal című új darab főszerepében –számolt be róla a Variety.com.
 
Színház naptár

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a Weöres Sándor Színházban, mely során a különböző színházi formákat kívánják megmutatni a táncszínháztól kezdve a prózain és a zenésen át egészen a multimédiás eszközöket is...

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.
Új színdarabok
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest