Törli a heti előadásait az Operett Színház – beleértve a ma estit is

2020. September 16.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A hős Don Quijote, La Mancha lovagja nem száll szembe a szélmalmokkal: a színház közleménye szerint egy művészük hozzátartozója COVID-pozitív lett, ráadásul a beteg vendégként az Operettben is járt. Kontaktkutatás után tesztelik az esetlegesen érintett művészeket.

Fotó: Operett Színház

A kialakult helyzetben – a fenntartóval egyeztetve – a mai és az erre a hétre tervezett további előadásaik elmaradnak, ez egyetlen előadást érint, a La Mancha lovagját.

Ezt írják közleményükben:

"Nagyon nehéz döntésre kényszerültünk, viszont nézőink, művészeink és munkatársaink biztonsága mindennél fontosabb, így a Budapesti Operettszínház szüntetelteti előadásait a teszteredmények beérkezéséig.

Minden nézőnktől elnézést kérünk a kellemetlenségért, bízunk türelmükben és kitartásukban.

A jegyeket utalvány formájában természetesen visszaváltjuk, melyet tetszés szerint bármelyik előadásunkra beválthatnak. Ehhez kérjük, jegyüket befényképezve küldjék meg az operett@operett.hu e-mail-címre. Az utalványokat elektronikus úton vagy személyesen szervezési osztályunkon vehetik át, ahol kollégáink szívesen állnak az Önök rendelkezésére kérdés esetén.

Mindent megteszünk azért, hogy nézőinket és művészeinket kárpótolhassuk az elmaradt élményért. Ennek részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást."

Operett Színház, La Mancha lovagja, előadástörlés, koronavírus

 

 

Szólj hozzá!


Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a...
 
Színház naptár

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...
Új színdarabok