Egy este Alföldi Róberttel – Szegeden

2023. April 15.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu

Alföldi Róbertet a szegediek kedvenc színésznője, a Szegedért Emlékéremmel kitüntetett és hét Dömötör-díjjal rendelkező Szilágyi Annamária kérdezi 2023. május 15-én hétfőn este a szegedi Belvárosi Moziban.

 Egy este Alföldi Róberttel – Szegeden

A Nagyon, nagyon, nagyon sötét dolog című fekete komédiában mindketten szerepeltek a Szegedi Nemzeti Színház előadásában. Alföldi Róbert volt továbbá a rendezője a Mária országa történelmi bohózatnak, amelyben a nápolyi királynét alakítja Szilágyi Annamária.

Igazi színházi estét ígérnek, izgalmas témákkal:

A Jövő és a jelen fontossága a kulturális életben. Milyen egy XXI. századi színház? Van-e jó és rossz színház? Színházak itthon és külföldön, művészet, nevelés, rendezések, siker és bukás.

Jegyek itt.

Alföldi Róbert, talkshow, Szeged

 

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok