Alföldi Róbert (Gida) mesét mond

2018. October 24.  ·   Ajánló   ·  SZV

A Hungaroton és Móra Kiadó legújabb hangoskönyvét, a Micimackót most Alföldi Róbert tolmácsolásában hallgathatjuk meg, olyan elődök után, mint Koltai Róbert vagy Eszenyi Enikő.

Alföldi Róbert (Gida) mesét mond

“(…) A Micimackó maga az élet. Az az élet, ami esetlen, nehéz, fájdalmas, de szeretetteli és csodálatos. És még valami... Ezt a felvételt Panka kutyám (2003–2017) emlékének ajánlom. Ugyanabban a legbelső szegletben vannak a szívemben. És ennél többet nem tudok mondani a Micimackóról.” – nyilatkozta Alföldi Róbert.

Alföldi Róberttel egyébként november 23-án, pénteken 18 és 19 óra között találkozhatnak a rajongók: a  Libri Allee Könyvesboltban dedikálja majd a hangoskönyvet.

 

 

 

Alföldi Róbert, Micimackó, hangoskönyv

 

 

Szólj hozzá!


A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

Robert Downey Jr., a Vasember sztárja szeptemberben debütál a Broadwayn a McNeal című új darab főszerepében –számolt be róla a Variety.com.
 
Színház naptár

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a Weöres Sándor Színházban, mely során a különböző színházi formákat kívánják megmutatni a táncszínháztól kezdve a prózain és a zenésen át egészen a multimédiás eszközöket is...

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.
Új színdarabok