A sorok a színészeké – a székek a közönségé

Az átriumban elindult elindult a „Vedd a nevedre!” – Székkeresztelő program, mely során a nézők a nézőtéri székek jelképes „megvásárlásával” támogathatják a színház fennmaradását e nehéz helyzetben.

A sorok a színészeké – a székek a közönségé
Fotó és hír: Örkény Színház/FB

Örkény és az Örkény üzeni: Nézzünk bizakodva a jövőbe!

Január 22-én, a magyar kultúra napján „Nézzünk bizakodva a jövőbe” címmel felolvasást tartanak az Örkény Színházban – Örkény egyperceseiből a független színházi szféra támogatására.
 
Fotó: Pécsi Balett

Adománygyűjtést szervez a Pécsi Balett

A Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ neveltjei számára szervez adománygyűjtést a Pécsi Balett. Az adományokat a Zsolnay Negyed Major utcai portáján lehet leadni. A társulat szenteste előtt a fővárosban lép fel a Diótörővel.
 
Gigi (Döbrösi Laura) és Írisz királynő (Horváth Anna)  a Tündér Lalában (Fotó: Magyar Színház)

Kifejezetten kérik a Magyar Színház művészei, hogy dobálják meg őket – plüssmackókkal

Mackold! címmel karácsonyi jótékonysági akciót indít a Magyar Színház: plüssjátékokat gyűjtenek az Ökumenikus Segélyszervezet intézményeiben élő gyerekeknek.
 
Ötórai tea Mucsi Zoltánnal

Ötórai tea Mucsi Zoltánnal

Ma – értelemszerűen 5 órakor – online teadélutánra várja a Vasas Könyvtár az érdeklődőket: a Magdolna 5-7 sorozat online adásában Mucsi...
 
Színház naptár

Szegény Dzsoni... – jótékonysági online felolvasás a Centrálban

Ahogy arról mi is beszámoltunk, leégett Pataki Ági, a Centrál színházi titkára és Vida Antal (Tordas Rádió) háza Tordason. Eddig is segített, aki tudott: színészek pakoltak ki a házból, díszítők lapátolták le a maradványokat a tetőről. Most pedig 56 színész összefogásával jótékonysági online előadást szervez a színház.

Vérbeli vámpírkomédia a Centrál Színházban

Romhányi József születésének 100. évfordulója alkalmából, 2021. március 6-án szombaton este 7-kor – ha nem is ülhetünk még be a nézőtérre – premier lesz a Centrál Színházban.
Új színdarabok