Elmarad a halasztott POSZT is

Későbbi időpontra halasztják a 20. Pécsi Országos Színházi Találkozót (POSZT), amelyet június helyett szeptemberben szerettek volna megtartani.

Molnár Piroska a tavalyi díjátadón (POSZT)
Pandémia Okozta Színházi Találkozó, vagyis: POSZT

Partizán-akció: mégis lesz POSZT

Idén elmarad a magyar színházi élet legjelentősebb szakmai találkozója: ez adta az inspirációt, hogy a Partizán szervezzen egy olyan négynapos, tematikus beszélgetés- és vitaest sorozatot, amelyen a magyar színház legégetőbb, legfontosabb, legalultárgyaltabb kérdéseit, dilemmáit és...
 
Kertész utcai Shaxpeare-mosó, Örkény Színház

Nem tudjuk, hol lesz a POSZT, de megvan a programja

Mondjuk, a "P" az elején Pécset jelöli, de január vége óta, amikor azt közöltük, a Magyar Teátrumi Társaság egyelőre nem állapodott meg a pécsi városvezetéssel arról, hogy az idei országos színházi találkozó idén hol legyen, nem kaptunk más hírt.
 
Még mindig nem dőlt el, hol lesz a POSZT

Még mindig nem dőlt el, hol lesz a POSZT

A Magyar Teátrumi Társaság egyelőre nem állapodott meg a pécsi városvezetéssel arról, hogy az idei országos színházi találkozó idén és a következő években a baranyai megyeszékhelyen vagy másutt legyen
 
A Nemzeti Woyzeck című előadása vitte el a pálmát a POSZT-on

Átadták az idei POSZT díjait

A Nemzeti Színház Woyzeck című darabja lett a legjobb előadás a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT), amelynek díjait szombaton a fesztivált záró gálaesten adták át a pécsi Kodály Központban.
 
Fotó: POSZT 2019

POSZT ott – Kezdődik a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó

Ma kezdődik a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT), amely több mint 14 versenyelőadással és számos kísérőprogrammal várja a közönséget június 15-ig a baranyai megyeszékhelyen.
 
12 színház 14 előadása a POSZT-ol

12 színház 14 előadása a POSZT-ol

Tizennégy produkció – köztük 8 budapesti, egy vidéki és fővárosi koprodukció, valamint 3 vidéki és 2 határon túli előadás – kapott helyet a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) versenyprogramjában.
 
Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok