Pécs 2022. Mar. 18. (19:00)

Örök a Szerelem


Örök a Szerelem
Az ismert szerzőpáros újabb fergeteges szórakozást nyújtó darabja.

ÖRÖK A SZERELEM
zenés vígjáték 2 felvonásban

Főszerepben a nagy páros: Fodor Zsóka és Várkonyi András

Úgy szól a régi Rege, hogy több ezer évvel ezelőtt, amikor még istenek jártak a Földön, Zeusz és Hermész álruhában bekopogott egy idős házaspárhoz. A két öreg - bár szegények voltak -, becsülettel és szeretettel megvendégelték őket. Amikor az istenek felfedték kilétüket és megkérdezték mivel jutalmazhatják meg őket a szíves vendéglátásért, az öreg házaspár azt kérte, hogy ha majd eljön az ideje, egyszerre érje őket a vég. Így is történt. Amikor elérkezett a végső pillanat, lábuk gyökeret eresztett, testükböl fatörzs lett, fejükből lombkorona. Így állnak egymás mellet Baucisz és Philemon immár több ezer éve. Ilyen hosszú idő azonban komoly próbára teszi még az örök szerelmet is. És így ez már vígjáték.

A Moravetz Produkció és a Moravetz Művek közös előadása.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok