Budapest 2019. Mar. 03. (19:00)

Második nekifutás


Második nekifutás

Murray Schisgal: Második nekifutás Vígjáték 2 részben

Murray Schisgal amerikai író, több világsikert aratott színpadi mű szerzője. A Második nekifutás c. fergeteges vígjátéka 1986-ban játszódik New-York-ban. Irving Berger sikeres idősödő üzletember, egy véletlen találkozás alkalmából beleszeret Dawba, egy szép fiatal lányba. A szerelem teljesen felborítja megszokott életét. 22 év házasság után, elhagyja feleségét és két gyerekét. Egy váratlan fordulattal beköltözik ifjú barátnője lakásába. Szembesül ifjú szerelme és barátai életvitelével, melyet képtelen kezelni, és szinte bohózati szituációkba keveredik. Szánalmas botladozásait, sok nevetéssel követhetjük. Végül mindenki megtalálja az igazi hozzá illő párját.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

Robert Downey Jr., a Vasember sztárja szeptemberben debütál a Broadwayn a McNeal című új darab főszerepében –számolt be róla a Variety.com.
 
Színház naptár

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a Weöres Sándor Színházban, mely során a különböző színházi formákat kívánják megmutatni a táncszínháztól kezdve a prózain és a zenésen át egészen a multimédiás eszközöket is...

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.
Új színdarabok