A Miskolci Nemzeti Színház zenekara Plácido Domingo-t kísérte

2019. January 22.  ·   Zenei hír   ·  Színházvilág.hu

A Miskolci Nemzeti Színház Zenekara 2018. decemberében felkérést kapott, hogy Plácido Domingo 2019. január 14-i koncertjén a dániai Aarhus-ban kísérje a művészt.

 A Miskolci Nemzeti Színház zenekara Plácido Domingo-t kísérte

A koncertnek Domingón kívül két énekes szólistája volt, Camila Titinger és Rost Andrea, valamint a Virtuózok című műsorból ismert három fiatal is velünk együtt muzsikált: Teo Gertler és az Abouzahra testvérpáros.

"Zenekarunk életében ez fantasztikus kihívás volt és egy életre szóló élmény, nagyon köszönjük mindenkinek, aki ezt lehetővé tette, és azoknak is, akik segítettek nekünk – hangsúlyozza a zenekari ügyvezető. Mint mondja, remélik, hogy lesz folytatás. – Ígéreteink vannak, de én azt szoktam mondani, akkor van vége egy turnénak, ha hazaértünk…. most is így van, már itthon vagyunk, élményekkel és szép zenével feltöltve, Plácido Domingo csodálatos hangjával a lelkünkben" – fogalmazott Szakács Sára, a zenekar ügyvezetője.

Placido Domingo elmondta a koncerten, nagyon köszöni a miskolci zenekarnak a fantasztikus munkát, és hogy elvállalta a beugrást a MÁV Szimfonikus Zenekar helyett.

Plácido Domingo, Miskolci Nemzeti Színház Zenekara, beugrás

 

 

Szólj hozzá!


A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

Robert Downey Jr., a Vasember sztárja szeptemberben debütál a Broadwayn a McNeal című új darab főszerepében –számolt be róla a Variety.com.
 
Színház naptár

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a Weöres Sándor Színházban, mely során a különböző színházi formákat kívánják megmutatni a táncszínháztól kezdve a prózain és a zenésen át egészen a multimédiás eszközöket is...

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.
Új színdarabok