Még egy év lezárás???

2021. January 11.  ·   Karantén az egész világ   ·  koncert.hu

A Portfolio.hu az OECD vezető közgazdászát idézte, aki a BBC-nek adott interjújában azt mondta, hogy akár további hat-tizenkét hónapig is fenn kell tartani a jelenlegi lezárásokat a vakcina ellenére is.

Még egy év lezárás???

Noha sokan bíznak abban, hogy a tömeges oltásokkal lassan fel lehet majd oldani a korlátozásokat és a társadalmi távolságtartást, a szakember szerint azonban akár egy évig is tarthat még a jelenlegi helyzet  – vagyis 2021 is teljes egészében a járvány elleni intézkedések jegyében telhet. Laurence Boone szerint 2020 bebizonyította, hogy csak ezek a korlátozó intézkedések vezethetnek sikerre.

Szerinte nem lesz egyszerű a következő időszak.

Bízzunk abban, hogy téved.

(via Portfolio)

 

covid, 2021, oltás, vakcina, lezárás

 

 

Szólj hozzá!


A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta...
 
Színház naptár

A nők és a művészet – nehezített pálya

Számos kutatás bizonyítja, hogy a női művészeknek nehezebb dolguk van a kreatív szakmákban, mint a férfiaknak.

Tóbiás, a tejesember a Gólem Színházban

Ha valakinek így nem rémlene, hívják őt más néven is: Tevje, ő a Hegedűs a háztetőnben szeretne gazdag lenni. A méltán híres musicalhez képest Sólem Aléchem Tóbiás, a tejesember című elbeszélése kissé árnyaltabban mutatja be, hogyan birkóznak meg szüleink azzal, hogy felneveljenek minket.
Új színdarabok