Tematikus Digital Quarantene Show-ba keresnek fellépőket!

2020. March 17.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

"Most hogy bezártak a színházak, cirkuszok, klubok, és lehúzták a függönyöket, se show-k, se szórakozás. Pedig az embereknek kenyér és cirkusz (kultúra) kell, plusz az előadók is szétfeszülnek a ki nem játszott alkotó energiától. Ennek a problémának a megoldására találtuk ki, hogy elindítanánk egy online show-t, FB oldal formájában" – írják a kezdeményezők.

Tematikus Digital Quarantene Show-ba keresnek fellépőket!

Úgy képzelik, hogy a csatorna címe SHOW MUST GO ON! - Digital Quarantene Show lenne, a struktúra még formálódik, de tematikus napokat terveznek, úgy, hogy egy napon belül lehetne több előadás is.

A tematika kábé ez lenne:

Hétfő: STANDUP
Kedd: BŰVÉSZET
Szerda: CIRKUSZ
Csütörtök: TÁNC
Péntek: ÉNEK
Szombat: DRAG SHOW (drag= dressed as a girl, magyarul: transzvesztita)
Vasárnap: VERS, KÖLTÉSZET

A jelentkezők verbuválása a megfogalmazás szerint kissé ellentmondó, mert azt írják, hogy "a fellépők egyelőre meghívásosak", aztán úgy folytatják, hogy "Táncosok, cirkuszosok, költők, dragek, színészek, énekesek stb keressetek minket!".

A show FB live formában működne, egyedül otthonról vagy többen valahonnan.
A közvetítés ingyenes, de a fellépőknek egy bankszámlaszámra borravalót lehet utalni :)
A show-nak lesz FB oldala, a show itt eseményként lesz látható, ami osztható és meg is lehet hívni a barátokat nézőnek.

Még elég sok  mindent ki kell találniuk, az ötletek nem meghívásosak: ha valakinek van, szóljon nekik, a hölgy FB-oldalán lehet üzenni.

Digital Quarantene Show, karantén, maradjotthon, online közvetítés, Facebook

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok