Június 17-én nyit a Thália Nyárikert Salföldön

2023. May 05.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A Thália Színház nyári játszóhelye kamaradarabok, koncertek befogadására alkalmas fedett színpaddal és 250 fős nyitott nézőtérrel várja a produkciókat és az érdeklődőket.

Június 17-én nyit a Thália Nyárikert Salföldön

A Balaton északi partjától három kilométerre, a Káli-medence kapujában, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében elhelyezkedő, jelentős geológiai, botanikai és népi építészeti emlékekkel is büszkélkedő Salföld, a kikapcsolódás és a pihenés igazi színtere. Ezen a kivételes helyszínen kínálja kulturális programjait – az idei nyáron először, június közepétől augusztus végéig – a Thália Nyárikert.

Szombatonként, a Thália Színház szórakoztató produkciói, kiváló befogadott elődások, gyerekelőadások és koncertek is várják az idelátogatókat.

Június 17-én, délelőtt, kiváló gyerekprogram a Csukás István legendás és kevésbé ismert meséiből készült előadás, a Csukás-mese. Este pedig Yasmina Reza egyik legismertebb remekműve, a Művészet veszi át a színpadot, rendezője Béres Attila.

Június 24-én, délelőtt ismét a gyerekeké a tér – a színpadon a nagy sikerű Boribon kötetek nyomán készült előadás, a Boribon nyaral, míg 19:30-tól a Férfi és Nő 4X című produkció lesz látható, Rusznyák Gábor rendezésében.

Július 1-én Elek Ányos előadása, a Bőröndmesék szórakoztatja majd a kicsiket és nagyobbakat, este pedig jön Pindroch Csabával a Segítség, megnősültem!

Július 8-án ismét a Csukás-mese nyitja a napot, hogy aztán egy frissen alakult zenekar, az Ónodi Eszter & The Open Pub vegye át a minőségi szórakoztatás stafétabotját – a koncert 20:30-kor kezdődik.

Július 15-én a délelőtti János vitézt – a Petőfi Sándor születésének kétszázadik évfordulója alkalmából készült produkciót – a Telefondoktor váltja, Göttinger Pál előadásában.

Július 22-én a Thália Nyárikertbe érkezik az óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló interaktív mese, A kerek kő, és később Udvaros Dorottya zenés önálló estje.

A hónapot 29-én, délelőtt a Boribon nyaral zárja, este pedig a Miskolci gyökerek, Aranyosi Péter és Vida Péter közös szórakoztató estje kerül színre.

Augusztus 12-én a gyerekprogram ismét a Bőröndmesék lesz, este pedig a Balaton Zenekar koncertje tölti be a teret.

Augusztus 19-én, délelőtt a János vitéz, este a Tudod, hogy nincs bocsánat, Földes László HOBO József Attila estje lesz látható.

A programsorozatot augusztus 26-án Martin McDonagh: A nagy kézrablás című fekete komédiája, a Thália Télikert előadása zárja.

Bővebb információ és jegyek elérhetők a Thália Színház weboldalán

 

Thália Nyáriker, Salföld, nyári színház

 

 

Szólj hozzá!


A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

Robert Downey Jr., a Vasember sztárja szeptemberben debütál a Broadwayn a McNeal című új darab főszerepében –számolt be róla a Variety.com.
 
Színház naptár

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a Weöres Sándor Színházban, mely során a különböző színházi formákat kívánják megmutatni a táncszínháztól kezdve a prózain és a zenésen át egészen a multimédiás eszközöket is...

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.
Új színdarabok
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Rigoletto
Rigoletto
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest