Idén a Fővárosi Operett Színházban és a Pesti Magyar Színházban is lesz Mikulásgyár-átvevőpont

2022. December 05.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu, MTI

Mindkét színház aulájában hivatalos gyűjtőpontot helyeztek el, ezeken a pontokon is várják a jól szállítható, csomagolható adományokat.

Idén a Fővárosi Operett Színházban és a Pesti Magyar Színházban is lesz Mikulásgyár-átvevőpont

Idén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív akciója, a Mikulásgyár, ahol december 22-ig várják az ajándékokat. A pesti mellett egy budai helyszínen, az Etele Plazában jelöltek ki hivatalos gyűjtőpontot.

Az elmúlt 17 évben mintegy 650 ezer ember küldött ajándékot a jótékonysági szervezetnek, hogy azokat rászorultsági alapon osszák szét. Volt, aki egy darab csokoládét küldött postai úton, de volt olyan cég, amely egy kamionnyi élelmiszert küldött a Mikulás csomagolóüzemébe.

December 16-án 14:30 és 15:30 között az Operettszínház sztárjai örvendeztetik meg produkciójukkal az érdeklődőket a "nagy" Mikulásgyárban. Fellépnek: a Sturcz Szmollbend Zenekar, Vadász Zsolt, Lukács Anita, Széles Flóra, Laki Péter, Nádasi Veronika és Kocsis Dénes.

 

Mikulásgyár, Operett Színház, Pesti Magyar Színház

 

 

Szólj hozzá!


A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta...
 
Színház naptár

A nők és a művészet – nehezített pálya

Számos kutatás bizonyítja, hogy a női művészeknek nehezebb dolguk van a kreatív szakmákban, mint a férfiaknak.

Tóbiás, a tejesember a Gólem Színházban

Ha valakinek így nem rémlene, hívják őt más néven is: Tevje, ő a Hegedűs a háztetőnben szeretne gazdag lenni. A méltán híres musicalhez képest Sólem Aléchem Tóbiás, a tejesember című elbeszélése kissé árnyaltabban mutatja be, hogyan birkóznak meg szüleink azzal, hogy felneveljenek minket.
Új színdarabok