Idén a Fővárosi Operett Színházban és a Pesti Magyar Színházban is lesz Mikulásgyár-átvevőpont

2022. December 05.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu, MTI

Mindkét színház aulájában hivatalos gyűjtőpontot helyeztek el, ezeken a pontokon is várják a jól szállítható, csomagolható adományokat.

Idén a Fővárosi Operett Színházban és a Pesti Magyar Színházban is lesz Mikulásgyár-átvevőpont

Idén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív akciója, a Mikulásgyár, ahol december 22-ig várják az ajándékokat. A pesti mellett egy budai helyszínen, az Etele Plazában jelöltek ki hivatalos gyűjtőpontot.

Az elmúlt 17 évben mintegy 650 ezer ember küldött ajándékot a jótékonysági szervezetnek, hogy azokat rászorultsági alapon osszák szét. Volt, aki egy darab csokoládét küldött postai úton, de volt olyan cég, amely egy kamionnyi élelmiszert küldött a Mikulás csomagolóüzemébe.

December 16-án 14:30 és 15:30 között az Operettszínház sztárjai örvendeztetik meg produkciójukkal az érdeklődőket a "nagy" Mikulásgyárban. Fellépnek: a Sturcz Szmollbend Zenekar, Vadász Zsolt, Lukács Anita, Széles Flóra, Laki Péter, Nádasi Veronika és Kocsis Dénes.

 

Mikulásgyár, Operett Színház, Pesti Magyar Színház

 

 

Szólj hozzá!


10 érdekesség a színházvilág leghíresebb ügynökével kapcsolatban

10 érdekesség a színházvilág leghíresebb...

2024. február 24-én mutatja be a budapesti Centrál Színház Arthur Miller klasszikusát, Az ügynök halálát, erről csatolt cikkünkben olvashatnak....
 
Színház naptár

Alföldi Róbert rendezésében mutatja be a Centrál Színház Az ügynök halálát

Stohl András, Balsai Móni, Fehér Tibor és Szécsi Bence (képünkön) főszereplésével készül a budapesti Centrál Színház új előadása, melynek premierje 2024. február 24-én lesz.

Ajtócsapkodós darab a köbön

Így jellemezte Tasnádi Csaba rendező az olvasópróbán azt a vérbeli angol bohózatot, melyet hamarosan a Thália Nagyszínpadán láthat a nagyérdemű.
Új színdarabok