Falusi Mariann csatlakozik a Menopauza musical szereplőgárdájához

2019. September 10.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

A Menopauza is szerepelt azon előadások repertoárján, amelyek a kőszínház nyári pihenője alatt elvitték a Játékszínt a nézőkhöz. Huszonhárom tájelőadást játszott a színház az évadszünetben. Tíz városba kilenc produkcióval utazott többek közt Bánsági Ildikó, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Lengyel Tamás és Nagy Sándor, összesen negyvennégy művész. Alakításaikat több mint tizennégyezer néző látta. A szünidőnek azonban vége, immáron újra nyitva a színház kapuja.

Fotó: Játékszín

Október 23-án délutánra plusz egy Legénybúcsú előadást tűztek ki, melyre csak aznap és kizárólag a Piknik Játékszín-standján kaphatók majd jegyek – a korábban meghirdetett szeptember-októberi dátumokra már mind elkelt.

Sikerdarabjaival indít a Játékszín. Szeptemberben műsoron lesz az előző szezon két bemutatója: az első előadásnapon a Legénybúcsú négyes szériája kezdődött meg, a hó végén pedig hatszor játsszák legkeresettebb produkciójukat, a Menopauzát. A négy dívához a szezonban Falusi Mariann csatlakozik, Szulák Andreával kettős szereposztásban játsszák a musical vegetáriánus, homeopátia- és ezotériamániás karakterét. 

A közönség láthat még Agatha Christie- és Hitchcock-adaptációt, a Szervét Tibor által színpadra írt Virágot Algernonnak című előadást, valamint hat klasszikus vígjátékot olyan rendezők színrevitelében, mint Szirtes Tamás, Horgas Ádám és Szente Vajk. 

21-én, a Színházak Éjszakáján újra gazdag kínálattal készülnek. 15 órától várják a gyerekeket a Bock Színpadon, a délutáni kulisszajárás, ahogyan az elmúlt években, folyamatos lesz egy-egy színész részvételével, a nagyszínpadon ezúttal rendhagyó Beugrót játszanak Novák Péter vezetésével, ismét készülnek a legvidámabb, interaktív verses műsorral, majd házibulival zárják az estét 21.15-től. 

Az októbert a Bock Színpadon egy különleges, zenés irodalmi esttel indítják Szervét Tibor és Kendi Lajos közreműködésével, melynek címe: Szerelem.info.com.

 

 

Játékszín, új évad, menopauza, Legénybúcsú, Falusi Mariann, Szulák Andrea, Színházak éjszakája

 

 

Szólj hozzá!


Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi...

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi...
 
Színház naptár

Generációnk a padlón hever (Az ügynök halála, Centrál Színház)

Mint arról már többször is hírt adtunk, a Centrál Színház tűzte műsorára a drámairodalom egyik klasszikusát. A főpróbán jártam, és előre bocsájtom, nem kritikaírásra vállalkoztam, hanem arról beszélnék, hogy 2024-ben számomra mit jelentett ez az előadás.

A nők és a művészet – nehezített pálya

Számos kutatás bizonyítja, hogy a női művészeknek nehezebb dolguk van a kreatív szakmákban, mint a férfiaknak.
Új színdarabok
A király beszéde
A király beszéde
Székesfehérvár 
A kék hajú lány
A kék hajú lány
Székesfehérvár 
A kék hajú lány
A kék hajú lány
Székesfehérvár 
kettős:játék
kettős:játék
Budapest 
 
 
 
Cached at 14:26:24