Az Örkény Színház egy estére beköltözik a Budapest Arénába

tegnap  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

Az Örkény Színház ebben az évadban ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját, ebből az alkalomból sokkal nagyobb színpadra és még nagyobb nézőtérre cserélik a megszokott játszóhelyüket.

Az Örkény Színház egy estére beköltözik a Budapest Arénába

Húsz éves az Örkény.
De mi lesz ez? Zsúr? Buli? Parti?
Színház? Koncert? Vers? Szöveg?
Kép? Mozgó? Meglepetés?
Válasz: igen.
Ünnepi beszédek is?!
Azok nem.

"A két évtized alatt tartottunk több, mint száz bemutatót, fogadtunk kétmillió nézőt, nyertünk száz szakmai és fesztivál- díjat, és szerencsére meg is buktunk párszor. Abból tanultunk a legtöbbet. 2025. május 23-án eddigi legnagyobb találkozásunkra készülünk közönségünkkel: tizenegyezred-magunkkal születésnapi bulit tartunk a Papp László Budapest Sportarénában! Az egész estés esemény koncert, buli, költészet, rock, jazz, klasszikus zene és népdal, film és színház, emlékezés és jövőbe pillantás – ahol az Örkény teljes társulata színpadra lép – és csak egyszer látható, nincs ismétlés, legfeljebb talán húsz év múlva."

 

 

Örkény Színház, Budapest Aréna

 

 

Szólj hozzá!


Eszenyi Enikő Szabadkán rendez – a társulat pedig végre beköltözik a 17 éven át felújított épületbe

Eszenyi Enikő Szabadkán rendez – a társulat pedig...

A szabadkai Népszínház átépítési munkálatai 2007 óta folynak, áprilisban úgy tűnt, pont kerül a maratoni történet végére, de az MTI...
 
Színház naptár

Nagy Utcaszínház, kis utcaszínházak, cirkuszolás és egyéb drámák a Szigeten

Egy francia produkcióval tér vissza (végre) a Szigetre a Nagy Utcaszínház, a világ minden tájáról érkező cirkuszi előadásokat mutat be a Cirque du Sziget, a Sétáló Utcaszínházak keretében kilenc attrakció bukkan majd fel a Sziget minden pontján, de lesz Vándor Vurstli, ArtGarden, élőszobor kiállítás, Színház- és Tánc Sarok...

A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

Robert Downey Jr., a Vasember sztárja szeptemberben debütál a Broadwayn a McNeal című új darab főszerepében –számolt be róla a Variety.com.
Új színdarabok
 
 
Cached at 17:47:30