Az évad színészei: Hernádi Judit és Nagy Sándor

2020. June 23.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

Bank Tamás a Thália Színház direktora ma délelőtt megtartotta az évadzáró társulati ülést, egyúttal átadta a szakmai- és közönségdíjakat.

Fotó: Thália Színház (FB)

A szakmai elismerések közül a Kránitz Lajos-díjat idén Szirtes Balázs színművész, a Kishonti Ildikó-díjat Szilágyi Balázs színpadmester vette át. Az évad színésze címet a zárásig begyűjtött közönségszavazatok alapján idén is a két tavalyi díjazott: Hernádi Judit és Nagy Sándor nyerte el.

2020/21-es évadtól a Thália Színház társulatát erősíti négy színművész: Udvarias Anna, Csőre Gábor – ők ketten vendégművészként már ebben az évadban bemutatkoztak nálunk, Szinetár Dóra és Ember Márk – az Operettszínházból, illetve a Vígszínházból szerződnek hozzánk. Ősztől a Thália Színház főrendezői posztját Kelemen József tölti be. A társulattól távozik Bán Bálint, szerepeinek egy részét Ember Márk veszi át.

***

Ugyanitt női és férfi táncosok kerestetnek: az október 30-án bemutatásra kerülő zenés darabjához – egy Broadway-musicalhez – professzionális tudással rendelkező, 18-35 év közötti női és férfi táncosok  jelentkezését várják, énektudással rendelkezők előnyben. 
A darab próbafolyamata szeptember 7-től kezdődik. A produkció rendezője Béres Attila, koreográfusa Tihanyi Ákos. Jelentkezés személyesen, kinyomtatott önéletrajzzal a casting napján, 2020. július 3-án. 

Thália Színház, évadzáró, Szirtes Balázs, Hernádi Judit, Nagy Sándor, Szinetár Dóra, Csőre Gábor, casting

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok