A Vígszínház színésze közös mosoly-akcióra hív

2020. December 21.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

Wunderlich József legújabb szerzeménye kapcsán egy különleges kihívást indított el a közösségi oldalain. Az #ajándékmosolyok challenge célja az, hogy az ünnepek idén is minél vidámabbak és szeretettelibbek lehessenek

A Vígszínház színésze közös mosoly-akcióra hív

A karácsony közeledtével Józsefet gyakran foglalkoztatta az, hogyan tudnánk a lelkünket ünneplőbe öltöztetni egy olyan viszontagságos év végén, amikor szinte mosolyogni is elfelejtettünk. Úgy érezte, hogy a gyermekek feltétel nélküli szeretete még ebben a helyzetben is képes minden gondot elfeledtetni az emberekkel. A klipet az Új Budai Alma Mater Általános Iskolában forgatta lelkes diákokkal, mert ez a korosztály az, akik láthatóan könnyedén alkalmazkodtak az idei év változásaihoz: meglepő, de ugyanolyan természetességgel hordják a maszkot a mindennapokban, mint az hátizsákjukat. 



„Hirtelen zavarba jöttem, mert nem készültem pontos instrukcióval arról, hogy mit csináljanak a felvétel készítésekor, végül annyit kértem tőlük, hogy gondoljanak azokra, akiket a legjobban szeretnek. És ekkor csoda történt: szerelmeket láttam, nagypapát, nagymamát, szülőket, testvéreket, barátokat, szenvedélyt, vágyakat, álmokat..." – mesélte a forgatásról.

Legújabb szerzeménye kapcsán egy különleges kihívást is elindít a közösségi oldalain. Az #ajándékmosolyok challenge célja az, hogy az ünnepek idén is minél vidámabbak és szeretettelibbek lehessenek. Arra kér mindenkit, hogy rajzoljanak mosolyt, rakják ki kavicsból vagy egyszerűen csak fotózzák le az egyik rokonukat, barátukat fülig érő szájjal, és osszák meg azokkal, akik fontosak számukra!

Wunderlich József, Vígszínház, #ajándékmosolyok

 

 

Szólj hozzá!


Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi...

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi...
 
Színház naptár

Generációnk a padlón hever (Az ügynök halála, Centrál Színház)

Mint arról már többször is hírt adtunk, a Centrál Színház tűzte műsorára a drámairodalom egyik klasszikusát. A főpróbán jártam, és előre bocsájtom, nem kritikaírásra vállalkoztam, hanem arról beszélnék, hogy 2024-ben számomra mit jelentett ez az előadás.

A nők és a művészet – nehezített pálya

Számos kutatás bizonyítja, hogy a női művészeknek nehezebb dolguk van a kreatív szakmákban, mint a férfiaknak.
Új színdarabok
A király beszéde
A király beszéde
Székesfehérvár 
A kék hajú lány
A kék hajú lány
Székesfehérvár 
A kék hajú lány
A kék hajú lány
Székesfehérvár 
kettős:játék
kettős:játék
Budapest