Már megint álhíreket terjesztenek Pogány Juditról

2020. February 27.  ·   Bulvár   ·  Színházvilág.hu

Nagyjából egy éve írtuk meg, hogy egy kattintásvadász oldal azzal pörgeti meg a számlálóját, hogy azt híreszteli: a művésznő nagybeteg és az utolsó előadására készül. Most azzal riogatnak, hogy a hangszálain tumort találtak, és a színésznő akár a hangját is elveszítheti.

Fotó: Örkény Színház

Hiába hazugság és hogy az a hang köszöni, nagyon is jól van, mindenkinek azért nem mondhatja el Pogány Judit, hogy már megint ökörséget terjesztenek róla.

Megtette ezt anyaszínháza és a nyomukban, aki csak teheti. Mi is.

 

Azért van ám ebben valami jó is... Mert szerintünk létezik annak valahol egy pozitív magja, hogy egy kamuportál szerint a Pogány Juditért való aggódás majd tömegeket vonz. Lehet, hogy ezek között jócskán akadnak virtuális katasztrófaturisták, de olvassuk ennek a jobbik oldalát is: rengetegen szeretik a művésznőt, és az efféle "kiválasztása" azt is jelzi, hogy még azok is nagyra értékelik tevékenységét, akik nem is ismerik azt...

 

Álhíreket terjesztenek Pogány Juditról

 

Pogány Judit, álhír, betegség, Örkény Színház

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok