Lackfi János új regénye először színpadon

2023. June 09.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu

A ma nyíló könyvhétre jelent meg Lackfi János Rocky című regénye, amely először a Zsámbéki Nyári Színházban mutatkozik be színpadon.

Lackfi János új regénye először színpadon

Érdekesség, hogy a helyben élő Lackfi János Jóéjtpuszi című prózakötetetét 2021-ben szintén a Zsámbéki Nyári Színházban mutatta be  – ugyanezen művésztársakkal és nagy sikerrel. Az új Lackfi-művet – és persze a szerzőt és művésztársait: Vecsei H. Miklóst és Szirtes Edina Mókust – a zsámbéki Zichy-kastély árnyas fái alatt, június 18-án láthatjuk.

Rocky kigyúrta magát bivalyerősre, úgy fut, mint a Rocky, úgy üt, mint a Rocky. Egy kicsit túl erőset. Egy kicsit túl erős az igazságérzete. És közben a kezében van egy féltengely. Féltengellyel igazságot tenni bajos dolog. Kijön a vér a testből, ahol lennie kellene. És Rocky megtapasztalja a börtönt, az emberbőrre varrott Jézusok, a kemény öklök és a nőnek használt férfiak világát. Miközben veszélyes barátokat szerez... Pörögnek az események, kisbolt nyílik, gasztroforradalom tör ki, Forrest Gump pedig eltévedt a mágikus realizmus erdejében, és egyre fut, hogy hazataláljon.

 

Lackfi János, Rocky, Zsámbéki Nyári Színház

 

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok
Liliom
Liliom
Budapest 
Liliom
Liliom
Budapest 
A PÁL UTCAI FIÚK
A PÁL UTCAI FIÚK
Százhalombatta 
Mindenki megvan? Dr....
Mindenki megvan? Dr....
Székesfehérvár 
A három sárkány
Megmaradni
Megmaradni
Budapest 
Megmaradni
Megmaradni
Budapest