Jönnek az oroszok! Hoznak telet, jeget, álmot, mesét

2019. November 13.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu

December 15-én dupla előadással érkezik hazánkba a világ első jégcirkusza: a „Téli mesék” című produkciójukat hozzák el a a BOK Sportcsarnokba.

Jönnek az oroszok! Hoznak telet, jeget, álmot, mesét

A jégbalett az orosz cirkusszal kombinálva: ez az "Orosz Cirkusz a Jégen", amely a világ első olyan cirkusza, amely több mint 50 éve varázsolja el a közönséget akrobaták, zsonglőrök, kötéltáncosok, műkorcsolyázók és bohócok segítségével  – a szikrázó jégen.

A "Téli mesék” pedig minden idők legszebb történeteiből, a Diótörő, a Hókirálynő, az Alice Csodaországban, a Csipkerózsika, a Hamupipőke s a Cirkuszhercegnő meséiből mutat be egy különleges válogatást. Szépséget és eleganciát ígérnek, továbbá hihetetlen könnyedséget – a legmagasabb technikai felkészültség mellett, továbbá hoznak látványos koreográfiákat és több mint 300 jelmezt...

 

Orosz Cirkusz a Jégen, Téli mesék, BOK Sportcsarnok

Képtár

  • Jönnek az oroszok! Hoznak telet, jeget, álmot, mesét kép 39266
  • Jönnek az oroszok! Hoznak telet, jeget, álmot, mesét kép 39267
 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok