Ezt üzeni a színházkedvelőknek a Budapest Bár

2023. December 22.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu

Keresztes Tamás rendezésében, a Budapest Bár zenei kíséretével látható Rejtő Jenő A tizennégy karátos autó című regényének színpadi változata december 27-én délután a RAM-ban.

Fotó: Kuttner Ádám
"Ti még nem láttátok? KÖTELEZŐ!!! Annyi érvünk van, hogy ez hosszú lesz!
Ha jól akartok szórakozni, akkor pakoljátok fel a családot és gyertek el december 27-én délután a RAM-ba A tizennégy karátos autó előadásra. Mondjuk, miért.
Rejtő Jenő miatt. Akárhányszor újraolvassuk, mindig rácsodálkozunk a zsenialitására és a humorára.
Keresztes Tamás miatt. A Katona József Színház nagyszerű színésze rendezte az előadást, sziporkázóan. Egyébként tudtátok, hogy Tamás rendezte most a Vígszínházban a Pinokkiót, ami ugyanolyan kult előadásnak ígérkezik, mint a Padlás?
Mikó István miatt. Aki vicces és kitűnően énekel. Vanek úr szerepében remekel. Egyébként tudtátok, hogy Mikó István egyike a Kaláka együttes alapítóinak? Na ugye!
A Budapest Bár miatt. Ezt magyarázzuk? A Budapest Bár zenekar élőben zenél a színpadon, a szokásos nagyszerűségével. A zenekar öntötte végleges formába a dalokat is.
Szűcs Krisztián miatt. Aki írta a dalokat és a dalszövegeket. Igen, jól olvassátok - Szűcs Krisztián megírta egy komplett zenés darabnak a zenéjét. Mert a Budapest Bárban dalszerző zsenik is vannak.
Gorcsev Iván, Vanek Úr, Lingenström báró, Anette Laboux, Bertinus professzor és a makaó nevű kártyajátékon elnyert Nobel díj miatt.
És még sorolhatnánk legalább 10 érvet, de reméljük, már rég meggyőztünk. Gyere el, vedd meg magadnak vagy add ajándékba a jegyet - találkozzunk december 27-én délután a RAMban." Budapest Bár

 

Budapest Bár, Rejtő Jenő, RAM

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok