Elmagyarázzuk, mi az a KULTEÁTRUM

2020. November 17.  ·   Ajánló   ·  szinhazvilag.hu

A KULTEÁTRUM-nak az Óbudán található Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum ad otthont. Befogadó kulturális térként működik, budapesti, vidéki és határon túli előadásoknak ad megjelenési lehetőséget.

Elmagyarázzuk, mi az a KULTTEÁTRUM

A repertoár monodrámákkal, verses estekkel és 2-3-4 fős kamaradarabokkal igyekszik szolgálni az irodalomra és színházra fogékony közönséget. Az előadók között egyaránt megtalálhatók a sok éve pályán dolgozó művészek – a teljesség igénye nélkül például Fullajtár Andrea, Gubik Ági, Besenczi Árpád, Bezerédi Zoltán, Borbély Sándor, Csuja Imre és Dégi János, melelttük pályakezdő színészek is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.

A KULTEÁTRUM a szeptemberi és októberi sikeres előadásai után – a kényszer szülte helyzetre reagálva – rugalmasan átállt az előadások online közvetítésére, melyet a nézők a jegy megváltását követően élőben tudnak megtekinteni.

A következő online előadás november 20-án a Csavar Színház kereteiben Gál Tamás színész-rendező Csokonai Vitéz Mihály Dorottyája lesz, november 21-én este pedig a Szerelmünk, Sisi című monodráma lesz látható online Gubik Ági előadásában. November 27-én este Borbély Sándor színművész – egyben a KULTEÁTRUM művészeti vezetője – 17 karaktert megjelenítve viszi színpadra Petőfi Sándor remekművét, Az apostolt. November 28-án csütörtökön 19 órakor látható Besenczi Árpád interpretálásában A helység kalapácsa című hősköltemény.

 

 

KULTEÁTRUM, Óbuda, Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok