Egy estére beköltözhetünk a szereplők otthonába

2020. október 26.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu

Ezt kínálja a Spirit Lakásszínház október 31-től a színház épületének harmadik emeletén található alternatív játszóhelyen.

Fotó: Spirit

Különleges élmény – színésznek, nézőnek egyaránt.

Képzeljük el, amikor Igó Éva a nappaliban próbálja meg megvédeni a lányát játszó Szitás Barbarát önmagától, vagy Papadimitriu Athinát, mikor Kutik Rezső gitárkíséretére latin slágereket énekel, miközben  – Csehovnál – gőzölgő tea vagy egy-egy szelet pizza is terítékre kerül, amikre természetesen a nézők is meg vannak hívva... Legyél és egyél velük :)

Jóccakát, anya!
Páros hármas
Sodrásban
Mennyit érünk 2020
Máraira hangolva: Faludy és Szepes Mária
Csehov szemüvegén keresztül
Papírvirágok
Szeretetkönyv
Spanyol románc
Latin érintés
Fésztufész Marjai Virággal

 

Spirit Lakásszínház

 

 

Szólj hozzá!


Ötórai tea Mucsi Zoltánnal

Ötórai tea Mucsi Zoltánnal

Ma – értelemszerűen 5 órakor – online teadélutánra várja a Vasas Könyvtár az érdeklődőket: a Magdolna 5-7 sorozat online adásában Mucsi...
 
Színház naptár

Szegény Dzsoni... – jótékonysági online felolvasás a Centrálban

Ahogy arról mi is beszámoltunk, leégett Pataki Ági, a Centrál színházi titkára és Vida Antal (Tordas Rádió) háza Tordason. Eddig is segített, aki tudott: színészek pakoltak ki a házból, díszítők lapátolták le a maradványokat a tetőről. Most pedig 56 színész összefogásával jótékonysági online előadást szervez a színház.

Vérbeli vámpírkomédia a Centrál Színházban

Romhányi József születésének 100. évfordulója alkalmából, 2021. március 6-án szombaton este 7-kor – ha nem is ülhetünk még be a nézőtérre – premier lesz a Centrál Színházban.
Új színdarabok