A Thália darabjában tért vissza a színpadra 10 év kihagyás után Kolovratnik Krisztián

2019. december 12.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu

A színészt hosszú idő után most láthatják először színpadon a nézők: Rocco-t alakítja a Thália Teljesen idegenek című darabjában, amelynek alapját egy olasz film képezi. A történet annyira mai, annyira húsba vág, hogy Paolo Genovese 2016-os filmjének több országban leforgatták a helyi remake-jét – a görög, spanyol, török, francia, mexikói, koreai, kínai változat mellett a magyar is elkészült. A filmvászon után most a színházat hódítja meg.

Fotó: JÁTÉKSZÍN

S hogy hol volt Kolovratnik Krisztián csaknem egy évtizedig?

"Az elmúlt kilenc évem nagyon nagy szabadságban telt, hiszen egy filmgyártó céget vezetek, ami a saját vállalkozásom. Jó dolog színésznek lenni, de ez egy kötött, kiszolgáltatott életforma. Én mindig is szerettem fotózni, zenélni, a képi világot, sok mindent. Ezek nem feltétlenül fértek meg a színészet mellett. Most viszont mindegyiknek hódolhatok..." – nyilatkozta az RTL Kalandozó című műsorában, amit a Blikk nézett végig.

A színész két éve a Budapest Noir című film egyik főszerepét játszotta el, idén pedig a 200 első randi című tévésorozatban bukkant fel.

A Játékszín darabjáról itt írtunk!

Játékszín, Kolovratnik Krisztián, Makranczi Zalán, Martinovics Dorina, Czukor Balázs, teljesen idegenek, olasz film

 

 

Szólj hozzá!


Ötórai tea Mucsi Zoltánnal

Ötórai tea Mucsi Zoltánnal

Ma – értelemszerűen 5 órakor – online teadélutánra várja a Vasas Könyvtár az érdeklődőket: a Magdolna 5-7 sorozat online adásában Mucsi...
 
Színház naptár

Szegény Dzsoni... – jótékonysági online felolvasás a Centrálban

Ahogy arról mi is beszámoltunk, leégett Pataki Ági, a Centrál színházi titkára és Vida Antal (Tordas Rádió) háza Tordason. Eddig is segített, aki tudott: színészek pakoltak ki a házból, díszítők lapátolták le a maradványokat a tetőről. Most pedig 56 színész összefogásával jótékonysági online előadást szervez a színház.

Vérbeli vámpírkomédia a Centrál Színházban

Romhányi József születésének 100. évfordulója alkalmából, 2021. március 6-án szombaton este 7-kor – ha nem is ülhetünk még be a nézőtérre – premier lesz a Centrál Színházban.
Új színdarabok