A pénz helyett Dollár Papa Talks

2020. May 21.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu, MTI

A Dollár Papa Gyermekei társulat kezdeményezésére – a Trafó közreműködésével online beszélgetéssorozat indul vasárnap.

A pénz helyett Dollár Papa Talks

A három alkalomból álló sorozat első beszélgetése május 24-én 17 órától hallható, résztvevője Rába Roland, Sárosdi Lilla és Kiss-Végh Emőke, moderátora Ördög Tamás, témája a színpadi intimitás.

A további két alkalom témája a nők a színpadon, illetve a férfiak a színpadon. Az állandó résztvevő, Kiss Végh-Emőke mellett május 31-én a beszélgetőtárs Láng Annamária és Terhes Sándor, június 7-én pedig Schmied Zoltán és Major Erik lesz.

Az esemény online valósul meg, és csak az adott időpontban lesz elérhető. A technikai részleteket az esemény Facebook-oldalán, valamint a www.trafo.hu weboldalon teszik közzé.

Dollár Papa Gyermekei, Trafó, online beszélgetéssorozat, Dollár Papa Talks

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok