A furcsa párok csak neked mondják!

2020. March 31.  ·   Ajánló   ·  Színházvilág.hu

A WMN.hu és a Katona József Színház közös videósorozatának második szériája április 7-től, keddenként lesz látható a WMN Youtube-csatornáján – így a nehéz időkben is lesz friss "színházi élmény".

A furcsa párok csak neked mondják!

A WMN kreatív stábja által fejlesztett formátum továbbra is a Katona színészgárdájára épül, különlegessége, hogy két színész – egy katonás és egy általa választott nem katonás – kötetlenül beszélget egymással.

"Amikor januárban a tíz új epizódot rögzítettük a Sufniban, még nem gondoltuk volna, hogy tavaszra mennyire létfontosságúvá válik és felértékelődik az online kapcsolattartás, úgy a privát viszonyainkban, mint kulturális közösségek és nézőik között. Reméljük, hogy a sorozat folytatása is hozzájárul majd ahhoz, hogy a színház nélkül maradt közönség könnyebben átvészelhesse ezt a mindannyiunk számára emberpróbáló időszakot. Vigyázzunk egymásra!" – írják.

 

 

A második széria párosai:

Bán János – Gáspár Sándor

Bezerédi Zoltán – Stohl András

Bodnár Erika – Lázár Kati

Fekete Ernő – Polgár Csaba

Fullajtár Andrea – Mácsai Pál

Kocsis Gergely – Gálffi László

Mészáros Blanka – Kovács Frigyes

Rezes Judit – Bereczki Zoltán

Tasnádi Bence – Pokorny Lia

Ujlaki Dénes – Meszléry Judit

 

Katona József Színház, WMN, Csak neked mondom

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok