Pár napig nem lesz előadás Miskolcon

A Miskolci Nemzeti Színház egyik művészénél pozitív eredményt mutatott a koronavírus teszt, így ma estétől szeptember 25-ig biztosan elmaradnak a meghirdetett előadások.

Pár napig nem lesz előadás Miskolcon
Félbeszakítják a Városmajori Színházi Szemlét

Félbeszakítják a Városmajori Színházi Szemlét

"A 2020. 08. 28 -i kormánydöntés értelmében a határon túli társulatok Magyarország területére nem léphetnek be, ezért a 2020-as Városmajori Színházi Szemle programsorozatot félbeszakítjuk" – közölte a Budapesti Nyári fesztivál.
 
Sam Mendes a szívén viseli a színházi dolgozók sorsát

Sam Mendes a szívén viseli a színházi dolgozók sorsát

Sam Mendes brit rendező és a londoni és brit színházi társaság a Netflixszel karöltve pénzalapot hozott létre a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került színházi dolgozók támogatására.
 
A járvány kivégezheti William Shakespeare legendás színházát

A járvány magával ránthatja Shakespeare legendás színházát

Minderről a Kívül tágasabb blogon olvastunk: a legendás Globe a blog értesülései szerint képtelen lesz túlélni a korlátozások miatt elszenvedett veszteségeket.
 
Fotó: Tuur Tisseghem/Pexels

BRÉKING: Bezárnak a színházak

A kormány megtiltja a száz főnél nagyobb beltéri és az ötszáz főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását az koronavírus terjedése miatt – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.
 
Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok