Mamma mia, Kováts Kriszta úgy döntött, elbúcsúzik a szerepétől!

A Madách Színház hálával és szeretettel köszön el Kováts Krisztától 2022. július 22-én, pénteken este 19.00 órakor kezdődő Mamma Mia! előadáson.

Fotó: Madách Színház
Fotó: Jardek Szabina/Madách Színház

Mamma Mia! 400

A Madách Színház 2021. november 22-én játszotta 400. alkalommal Benny Andersson- Björn Ulvaeus-Catherine Johnson: Mamma Mia! című musicaljét.
 
Fotó: Cinka Panna Cigány Színház/FB

Levegőhöz jutottak egyes színházi projektek

Több mint 193 millió forint pályázati forrást ítélt oda a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) civil és egyéb szervezetek művészeti programjainak megvalósítására.
 
Fotó: BBC

Emma Thompson királyi elismerésben részesült

A Brit Birodalom Rendjével tüntették ki szerdán a Buckingham-palotában az Oscar-díjas Emma Thompsont és Sarah Gordy színésznőt – adta hírül a BBC News.
 
Színészlegendák végre újra a filmvásznon

Színészlegendák végre újra a filmvásznon

Október 31-én kerül a mozikba a Ma este gyilkolunk című magyar film. A fordulatos krimi-vígjátékban valódi színészlegendák játszanak: a...
 
Színház naptár

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és gémervilág - ilyen és ehhez hasonló témákból építkezik a két színház koprodukciójában készülő új magyar darab, amelyet ESCAPE - A Donkihóte-projekt címmel mutatnak be július 5-én.

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan népszerű előadásokból, mint a Pinokkió, A Pál utcai fiúk, A padlás vagy A nagy Gatsby.
Új színdarabok