Nyíregyháza 2021. nov. 09. (19:00)

Zenés Szilveszteri Gála


Zenés Szilveszteri Gála

A Duna Tv ünnepi műsorának felvétele a Móricz Zsigmond Színház szervezésében.

Zenés Szilveszteri Gála
 
Óévbúcsúztató műsorunkban fellépnek többek között:
Palya Bea, Gubik Petra, MÁZS, Muri Enikő, a Cantemus Gyermekkar, a Talamba Ütőegyüttes és a nyíregyházi teátrum társulatának tagjai.

Az est résztvevőit vendégül látjuk egy pohár alkoholos/alkoholmentes pezsgőre!

Felhívjuk szíves figyelmüket, a Zenés Szilveszteri Gálára szóló jegyek megvásárlásával a tulajdonos beleegyezik abba, hogy a DUNA Televízió szilveszteri műsorában szerepelhet.

Mivel előadásunkról felvételt készít a DUNA Televízió (mely szilveszterkor kerül adásba), előfordulhatnak kisebb megállások, esetleg az egyes műsorszámok újrafelvétele is, ezért szíves türelmüket előre is köszönjük!

Kedves Nézőink!

Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!

Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Mamma Mia! 400

Mamma Mia! 400

A Madách Színház 2021. november 22-én játszotta 400. alkalommal Benny Andersson- Björn Ulvaeus-Catherine Johnson: Mamma Mia! című musicaljét.
 
Színház naptár

Szakmai és közönség díjakat osztottak az első első eSzínház Fesztiválon

Október 20-án ünnepélyes keretek között kiosztásra kerültek az eSzínház Fesztivál szakmai- és közönségdíjai, valamint az Alapítvány a Magyar Színházakért 2020-as szakmai díjai is, amelyek a pandémia miatt a tavalyi évben nem kerültek átadásra. A ünnepi átadóra a Radnóti Miklós Színházban került sor, a legjobb férfi...

Csomolungma 80 perc alatt

A Vörösmarty Színház bemutatta A cégvezetőt. A dupla premieres hétvégén a Pelikán Fészek is dugig megtelt, hiszen Háy János A cégvezető című regényéből készült monodrámát mutatta be a székesfehérvári Vörösmarty Színház Sághy Tamás előadásában. A 80 perces sorsjáték, a Háy-Sághy páros és a mindekit érintő...
Új színdarabok