Budapest 2024. Jan. 20. (10:30)

Lúdas Matyi


Lúdas Matyi
A történet Fazekas Mihály művén alapul, a mese régi, de a megközelítés módja merőben új, ugyanis Schwajda György a libák szemszögéből írta meg a cselekményt.

Zenés mesejáték.
Az előadás hossza 1 óra 40 perc egy szünettel.

A történet Fazekas Mihály művén alapul, a mese régi, de a megközelítés módja merőben új, ugyanis Schwajda György a libák szemszögéből írta meg a cselekményt. Itt minden és mindenki "libából" van. A szereplők a darab igényei szerint változnak libából emberré. A főliba - Galibának hívják - a cselekmény mozgatója és még a díszletet is egy liba "alakítja". Csupa humorral, fordulattal megtűzdelt darab, kitűnő zenével. A vidám játék a kicsiknek nagy mulatságra szolgál, és a Madách színházi hagyományok alapján a szülők is nagyszerűen szórakozhatnak.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Az Örkény Színház egy estére beköltözik a Budapest Arénába

Az Örkény Színház egy estére beköltözik a...

Az Örkény Színház ebben az évadban ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját, ebből az alkalomból sokkal nagyobb színpadra és még nagyobb...
 
Színház naptár

A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

Robert Downey Jr., a Vasember sztárja szeptemberben debütál a Broadwayn a McNeal című új darab főszerepében –számolt be róla a Variety.com.

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és gémervilág - ilyen és ehhez hasonló témákból építkezik a két színház koprodukciójában készülő új magyar darab, amelyet ESCAPE - A Donkihóte-projekt címmel mutatnak be július 5-én.
Új színdarabok
 
 
Cached at 00:51:54