Budapest 2021. Nov. 23. (15:30)

Így viszik át - Nyáry Krisztián alapján


Így viszik át - Nyáry Krisztián alapján
Fiatalos időtlenség, másfél órás szerelemszkeccs Nyári Krisztián közösségi médiát is felforgató Így szerettek ők kötetei alapján. Azoknak, akik csaltak, és azoknak, akik megcsalattak. Azokkal, akik imádtak. Gyűlöltek. Cseréltek férjet, feleséget, nemet, ágyneműt, rímképletet.

Tóth Réka Ágnes: ÍGY VISZIK ÁT
irodalmi szerelemszkeccs
Nyáry Krisztián írásai alapján

Előadja:
Bakonyi Alexa
Döbrösi Laura
Mohai Tamás

Dramaturg: Horváth János Antal

Látvány: Lollipop Factory (Szlávik Júlia tervei alapján)

Rendező: Erdeős Anna

Fiatalos időtlenség, másfél órás szerelemszkeccs Nyári Krisztián közösségi médiát is felforgató Így szerettek ők kötetei alapján.
Azoknak, akik csaltak, és azoknak, akik megcsalattak. Azokkal, akik imádtak. Gyűlöltek. Cseréltek férjet, feleséget, nemet, ágyneműt, rímképletet. De egy valamit soha: a kiolthatatlan szerelmet, amelyet, ha kellett, a szájukban vitték át – a túlsó partra.
Egy este harminchat fokos lázban. Ebéd Kosztolányi Dezsőék otthonában. A telefonbeszélgetés, mielőtt Böhm Aranka kiugrik az ablakon, az elsőről.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok
Liliom
Liliom
Budapest 
Liliom
Liliom
Budapest 
A PÁL UTCAI FIÚK
A PÁL UTCAI FIÚK
Százhalombatta 
Mindenki megvan? Dr....
Mindenki megvan? Dr....
Székesfehérvár 
A három sárkány
Megmaradni
Megmaradni
Budapest 
Megmaradni
Megmaradni
Budapest