Budapest 2024. Apr. 21. (19:30)

Férfi és Nő 4X


Férfi és Nő 4X
romantikus vígjáték

 

Férfi és Nő 4X

Összpróba és Kultkikötő Produkció

Az előadás Claude Lelouch Egy férfi és egy nő (Un homme et une femme) című filmjének alaphelyzetéből táplálkozik, azt gondolja tovább. Egy férfi, egy nő és egy buszmegálló. Négy találkozás, négy évszak, négy különböző pár. Összeköti őket egy dátum, amely fontos a számukra, mindketten valamilyen traumából, veszteségből érkeznek. Mindegyik jelenet egyik szereplője színházi alkotó, aki az általunk épp nézett előadáson dolgozik. Egy díszlettervező, egy zeneszerző, egy dramaturg és egy jelmeztervező. A saját történetük mellett az éppen zajló előadásról is mesélnek, más-más perspektívából. Mit mondhat két ember egymásnak, miközben várják a buszt? A hétköznapi alaphelyzetben négy sors bontakozik ki, négy férfié és négy nőé, különféle történetek, különféle tanulságokkal… És ki tudja, talán közös folytatással. 

 

Játsszák: Mészöly Anna, Simon Zoltán

Zenei producer: Heidi Albert

Rendező munkatársa: Nagy Viktória

Írta és rendezte: Rusznyák Gábor

 

Az előadás hossza 90 perc szünet nélkül

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok