Balatonboglár 2023. Aug. 10. (10:30)

CSUKÁS-MESE - SÜSÜ ÉS BARÁTAI - Összpróba és Kultkikötő Produkció


CSUKÁS-MESE - SÜSÜ ÉS BARÁTAI - Összpróba és Kultkikötő Produkció
Van, aki nem ismeri Süsü, Mirr-Murr vagy Gombóc Artúr nevét? Aligha! De ha mégis van olyan pernahajder, aki még nem találkozott velük, hát most itt az alkalom!

A Kultkikötő elhozza őket a kicsiknek és a kicsit nagyobbaknak. A Csukás István legendás és kevésbé ismert meséiből készült különleges előadás remek szórakozás az egész családnak. A legkisebbek először csodálkozhatnak rá a színház varázsára, az idősebbek; szülők, nagymamák pedig kedves régi emlékeiket eleveníthetik fel a szeretnivaló figurák és a csavaros, szellemes történetek segítségével. Egy színész, egy bábművész, néhány halhatatlan mese és a közelben a Balaton csillogása: nem is kell több a kellemes nyári kikapcsolódáshoz!

Szigorúan csak azoknak, akik hisznek a csodákban!

Szereplők: Hermányi Mariann, Szekeres Máté

Dramaturg: Deres Péter

Díszlet, jelmez: Ondraschek Péter

Rendezőasszisztens: Nagy Viktória

Rendező: Hajdú László

 

 Online már OTP és MKB SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok