Budapest 2023. Dec. 02. (19:30)

Béranyák


Béranyák
szkeccselőadás egy részben

Czukor Balázs: Béranyák
Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

„A szülés után egyből elválasztottak, meg sem érinthettem. Bepólyálták és nem messze tőlem betették egy gyerekágyba. Senki nem ölelte meg, pedig nagyon sírt. Aztán az egyik nővér video chaten felhívta a baba szüleit. Lekamerázta a babát, meg engem is, hogy jól vagyok. Gratulált a szülőknek. Ki tudja mikor jönnek érte. Azt hittem, erősebb leszek. Azt hittem, könnyebb lesz elszakadni. Sokszor még most is hallom, ahogy sír.”
- részlet az előadásból

(19.30-as kezdés esetén az előadás várható befejezése 20.45. Az előadást szünet nélkül játsszuk.)
Ősbemutató: 2022. november 26. 19.30 Házi Színpad

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Színészlegendák végre újra a filmvásznon

Színészlegendák végre újra a filmvásznon

Október 31-én kerül a mozikba a Ma este gyilkolunk című magyar film. A fordulatos krimi-vígjátékban valódi színészlegendák játszanak: a...
 
Színház naptár

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és gémervilág - ilyen és ehhez hasonló témákból építkezik a két színház koprodukciójában készülő új magyar darab, amelyet ESCAPE - A Donkihóte-projekt címmel mutatnak be július 5-én.

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan népszerű előadásokból, mint a Pinokkió, A Pál utcai fiúk, A padlás vagy A nagy Gatsby.
Új színdarabok