Budapest 2020. Aug. 19. (20:00)

Andrzej Saramonowicz: Tesztoszteron


Andrzej Saramonowicz: Tesztoszteron
Andrzej Saramonowicz

Tesztoszteron

zenés macsózás

fordította: Pászt Patrícia

2020. augusztus 19. (szerda) 20:00

Egy félresikerült esküvő után hat férfi érkezik ziláltan, megtépázva a tervezett lakodalom helyszínére. Egyetlen pincért találnak ott, akit azonnal magukkal rántva, zárt ajtók mögött megkezdik a nem éppen hétköznapi mulatságot.

A krimis felütéssel induló történet úgy adagolja nekünk a titkokat, ahogy a pincér tölti meg a poharakat. Ahogy új és újabb üvegek nyílnak, egyre többet tudunk meg az elmaradt esküvőről, családi viszályokról, súlyos vagy éppen nevetséges frusztrációkról, el nem törölhető emlékekről, melyek életüket a legmélyebb szintekig meghatározzák; legfőképp pedig azokról, akikhez mindennek a nagy része köthető: a nőkről. Vagyis, ahogy a férfiak látják őket és általuk saját magukat is.

Ez a nyers, szókimondó komédia miközben sokszor röhejessé is teszi őket, valójában húsig hatoló mélységgel beszél a férfiakról, hiszen maguk között vannak, megmutathatják azt az oldalukat, amit elrejtenek a nők elől, vagy akár saját maguk elől is. Pedig talán ezzel kellene kezdeni.

KORNÉL: Mikola Gergő
STAVROS: Végh Péter
JANIS: Maróti Attila
ROVAR: Gulyás Hermann Sándor
TITUSZ: Jászberényi Gábor
TRETÉN: Figeczky Bence
DIÓ: Király Attila

Súgó: Tóth Bianka   
Ügyelő: Kánai Gergely

Díszlet: Vereczkei Rita

Jelmez: Gálvölgyi Anett, Miovác Márton

Zene: Zságer-Varga Ákos                          

Dramaturg: Horváth János Antal

Rendezőasszisztens: Ádám Dorottya

Rendező: HORVÁTH ILLÉS 

Az előadásban elhangzó dalok Balázs Fecó és Horváth Attila engedélyével kerülnek felhasználásra.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok