Székesfehérvár 2019. May. 19. (15:00)

80 nap alatt a Föld körül


80 nap alatt a Föld körül

80 nap alatt a Föld körül Szerző: Jules Verne – Pavel Kohout Bemutató időpontja: 2019. 02. 23.

Verne korában, a 19. században messze állt az átlagember még attól, hogy pénteken kitalálja, hogy szombaton, hipp-hopp, elrepül Londonból mondjuk Bombaybe. Phileas Fogg hóbortos londoni úriember mégis fogadást ajánl, miszerint ő 80 nap alatt körbeutazza a Földet.
De vajon olyan hipp-hopp megy-e minden, ahogy azt egy elegáns angol úr londoni dolgozószobájában kigondolja? Lélegzetelállító kalandokban nem lesz hiány: lekésett hajók, vérszomjas indiánok, hatalmas tengeri viharok, utazás elefánton és léghajóval. Ráadásul egy nyakas rendőrfelügyelő is folyton követi hősünket, mert azt hiszi, hogy egy agyafúrt bankrablóval van dolga, és mindenáron meg akarja hiúsítani Fogg tervét. Vajon ki jár sikerrel a végén?

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok