Budapest 2022. Aug. 28. (20:00)

Tánc a Kertben - Kávé hajnalban. Budapest táncmozaikok.


Tánc a Kertben - Kávé hajnalban. Budapest táncmozaikok.

A tánc testet öltött zene. Francia-balkán-klezmer-tangó hangjaiból születő képek, történetek emlékei elevenednek meg a kortárs tánc mozdulataiban. Találkozások, érintések, szenvedély, és még egy utolsó kávé hajnalban, amikor már haza kell menni. Csak Te és Ő. Éjszakák emlékei.

A koreográfia kifejezetten erre az alkalomra készül a ¡NOSNACH sokszínű zenei anyagára, amelyben felcsendülnek a tangó taktusai New Yorktól Odesszáig, kelet-európai sanzon, francia, zsidó, argentin, balkáni és cirkuszi zenék keverednek szabadzenei elemekkel. Zene és tánc nem létező, mégis ismerős utakra ragadja magával a hallgatóságot, miközben egymást is igyekeznek lépten nyomon meglepni.

¡Nosnach:

Móser Ádám – harmonika, zeneszerzés

Kertész Endre – cselló

Rácz Réka – tánc

 Csuzi Márton – tánc

 

ESŐNAP: 2022.08.30 21:00 

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére  >>>.

 

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok