Kápolnásnyék 2022. Jul. 09. (20:30)

Miro Gavran: A BABA - zenés vígjáték 2 felvonásban - BAKtors Produkció előadása


Miro Gavran: A BABA -  zenés vígjáték 2 felvonásban -  BAKtors Produkció előadása

Gavran: A Baba című darabjában, ha valaki társat keres, olyanra vágyik, akivel egy lehet. És ha az élőben csalódik, nincs más, mint a gép, amely gombnyomásra parancsot teljesít, és pont arra tervezték, hogy társ legyen. De mi van akkor, ha ez az intelligencia rájön, kik is vagyunk, és ki Ő?

Miro Gavran: A BABA
játék 2 részben
BAKtors Produkció előadása
            
Gavran: Horvát próza- dráma és versíró. 1983-ban vált ismerté, „Kreon Antigonéja” drámájával. Műveit 40 nyelvre fordították. Darabjai központi témái: a politikai manipuláció, a bibliai személyek, férfi-női kapcsolatok. A Baba című darabjában, ha valaki társat keres, olyanra vágyik, akivel egy lehet. És ha az élőben csalódik, nincs más, mint a gép, amely gombnyomásra parancsot teljesít, és pont arra tervezték, hogy társ legyen. De mi van akkor, ha ez az intelligencia rájön, kik is vagyunk, és ki Ő? És mi történik, amikor saját magunkkal szembesít? Az ember társra vágyik, és a gép is.

Helyfoglalás érkezési sorrendben
Esőnap: július 10. vasárnap 20:30 óra

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok