Veszprém 2022. Sep. 27. (19:00)

Meddig vagyok?! - Találkozás Esztergályos Cecíliával és Kőrösi Csabával


Meddig vagyok?! - Találkozás Esztergályos Cecíliával és Kőrösi Csabával
Esztergályos Cecília Színház Meddig vagyok?! Bemutató: 2012.05.03.

A Meddig vagyok?! című stand up show-ban rendhagyó életemet nyújtom át, melyet erősen befolyásolt, hogy: fordítva vagyok bekötve, a mottóm: járatlan utat a jártért el ne hagyd, s miközben tudom, hogy „ilyen vagyok, ilyen”…. ennek ellenére „nem bánok semmit sem”!

Mindezt az elmúlt 50 év legsikeresebb film, színház és TV felvételeivel, sok humorral, dallal, verssel, prózával fűszerezve teszem.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok