Budapest 2020. Nov. 20. (19:00)

Illatszertár


Illatszertár
A világhírű szerző külföldön is nagy sikereket befutott, többször filmre vitt darabja a harmincas évek nyüzsgő, színpompás Budapestjére kalauzol vissza minket.

László Miklós: Illatszertár
vígjáték

A belvárosi butikban mindent lehet kapni. Parfüm, púder, fogkefe, vagy tornacipő – csak egyet pislog a vevő, és tele a kosara piperékkel, ráadásul, ha nem figyel, a lelkiismeretes kollégák még a tíz százalék kedvezményt is kifizettetik vele.

Egy kihűlt házasság, megcsalás, pletykák és sértődések, két idegen titokzatos szerelmi levelezése, akik egy véletlen folytán nagyon is közel kerülnek egymáshoz – minden van, ami egy sodró lendületű komédiához kell.

Szereplők:

Szervét Tibor
Ember Márk
Nagy Viktor
Hevesi László
Szinetár Dóra
Mórocz Adrienn
Szabó Erika
Szabó Győző
Hunyadkürti István
Tamási Zoltán
Ikotics Milán

Díszlettervező: Horesnyi Balázs
Jelmeztervező: Pilinyi Márta
Zeneszerző: Bolba Tamás
Mozgás: Tihanyi Ákos
Asszisztens: Magócs Milán
Súgó: Andrási Kata
Rendező: Béres Attila

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok