Budapest 2021. Dec. 09. (19:00)

Cégeshármas - Kaladozások multilandban // Litkai Gergely és a Szomszédnéni Produkciós Iroda estje


Cégeshármas - Kaladozások multilandban // Litkai Gergely és a Szomszédnéni Produkciós Iroda estje
Litkai Gergely és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Litkai Gergely és a Szomszédnéni Produkciós Iroda a cégek csodálatos világába kalauzolja a nézőket. A balesetvédelmi oktatástól a teljesítményértékelésig, a startupoktól  az organigramokig, az emailezéstől a csapatépítésig, a marketingtől a marketingig járhatják be multilandet, azt a nemzetközi országot, ahol az eredményeket vetítik, ahol a legtöbb angol szónak hiába van magyar megfelelője és ahol az örökké termő cafetéria fa Erzsébet Utalványokat hajt. Jelenetek, stand-up és spontán értekezletek 2*45 percben.

 

Excel hiénáknak, az idegösszeomlás szélén álló közepvezetőknek, valamint fiatal, kreatív és dinamikus munkavállalóknak kihagyhatlatlan, a legjobb havi mítingeket is kenterbe verő előadás a Kompót Dumaklubban.

 

 

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok