Budapest 2020. Oct. 10. (19:00)

ANNUSKA2.0


ANNUSKA2.0
Ha a rendező teherbe ejti a fiatal színésznőt, a címszereplővel még összejöhet valami? Felmerülnek kérdések... Az író jelenléte a színházban: A) zavaró B) normális C) törvénybeütköző? TAO nélkül lehet függetlenszínházat csinálni?

ANNUSKA2.0
vígjáték 2 részben
(Gárdonyi Géza ’Annuska’ c. vígjátékának felhasználásával)
írta: Cziczó Attila

Ha a rendező teherbe ejti a fiatal színésznőt, a címszereplővel még összejöhet valami?
Felmerülnek kérdések...
Az író jelenléte a színházban: A) zavaró B) normális C) törvénybeütköző? TAO nélkül lehet függetlenszínházat csinálni? Grotowskinak tényleg volt liezonja magyar színésznővel? A norvég rendszer megfelelő fűtést biztosít egy öltözőben? A miniszterelnök kivel találkozott a Szigeten? Háy János vagy Háry János?
Vannak válaszok is...
Egy induló magyar színház magyar színészei egy magyar vígjátékot próbálnak a magyar fővárosban. Mindenki egy nyelvet beszél. (Mindenki egy nyelvet beszél?) A siker garantált, a kudarc opció, a bürokrácia kevésbé kultúrabarát, de a rendező eltökélt. S hogy ki érkezik segítségül? Maga a szerző!
#színházaszínházban

14 éven felülieknek ajánlott!

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda...
 
Színház naptár

A színésznő, akinek saját menüje van a bisztróban

Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttarthatóbban járjon el. Most...

A majdnem tökéletes boldogság receptje

A LIAison és a Füst sikere után megszületett Pokorny Lia legújabb önálló estje. A majdnem tökéletes boldogság receptje című előadás április 12-én a MOMKultban debütál, és onnantól kezdődően havonta látható majd Budapesten és az ország különböző pontjain.
Új színdarabok