Most bárki felszállhat a Titanicra!

2019. April 03.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

Na, jó, azért nem bárki: 18 év feletti nőket és férfiakat vár a Szegedi Szabadtéri Játékok gárdája a készülő Titanic produkció statisztacsapatába.

Most bárki felszállhat a Titanicra!

Az ötszörös Tony-díjas musicalt Somogyi Szilárd állítja a színpadra non replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval, minderről itt írtunk már.

Amit a statisztáktól várnak:

  • az életkor 18+,
  • szakmai önéletrajz (a korábbi színházi tapasztalatok megjelölésével, természetesen)
  • telefonszám
  • idő, vagyis az, hogy a próbaidőszak (július 25. – augusztus 8.) és persze az előadások (augusztus 9., 10., 11., 16., 17., 18. + esőnapok: 08.12., 13., 19., 20.) alatt rendelkezésre álljon az illető hölgy vagy úr.

A jelentkezési határidő: április 24.

A cím: titanic.szesza@gmail.com

Mentőöv legyen nálatok!

 

 

Szegedi Szabadtéri Játékok, Titanic, Veréb Tamás, Vágó Zsuzsi, statiszta, szereplőválogatás

 

 

Szólj hozzá!


Idén is megrendezik a Vígmajálist

Idén is megrendezik a Vígmajálist

Május 1-jén délután a Vígszínház meghirdeti a 2024/25-ös évad programját, majd a társulat tagjai részleteket adnak elő többek között olyan...
 
Színház naptár

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.

Már látszik, milyen fergeteges utcaszínházi fesztivál lesz Balatonalmádiban!

Idén hatodik alkalommal, június 28. és 30. között kerül megrendezésre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával az ország egyetlen nemzetközi utcaszínház fesztiválja, a BONDORODÓ. Június utolsó hétvégéjén közvetlenül a Balaton partjára érkezik a fergeteges forgatag karavánja, és megnyitja kapuit a sokszínűségéről és...
Új színdarabok