Kiírták Vitray Tamás szerepét a szegedi darabból

2020. June 25.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

Mint arról mi is hírt adtunk, különleges, ugyanakkor testhez álló feladatot kapott volna Vitray Tamás az Újszegedi Szabadtéri Színpad Agrippina című előadásában.

Fotó: MTI Archív

A barokk opera a laza erkölcsű Rómába vezeti a nézőket, akik betekintést nyerhetnek Néró és anyja a hatalmon lévő uralkodó elleni cselszövéseibe – mindezt humoros elemekkel fűszerezve.

A neves énekes gárda mellett a kommentátor szerepében Vitray Tamás is színpadra lépett volna.

Sokáig úgy volt, hogy a koronavírus-járvány miatt elmarad a bemutató, azonban kiderült, hogy a darabot mégis bemutatják az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. (Mi már elveszettük a szegedi fonalat, olyan gyorsan változnak az események.) Ez az idő azonban kevés lett volna a karakter kialakítására, így a narrátor kikerült a történetből.

"Fontos karakter lett volna, ugyanis a narrátor hozta volna közelebb a történetet a né­zőkhöz. Tizennégy napig próbáltam volna, már készültem rá, hogy hetekre leköltözöm Szegedre" – mesélte a televíziós legenda a Borsnak, s hozzátette, nagyon sajnálja, hogy nem próbálhatta ki magát ebben a szerepben. Így most új otthonának rendezgetésével tölti a nyarat....

 

Szegedi Szabadtéri Játékok, Agrippina, Újszegedi Szabadtéri Színpad, Vitray Tamás

 

 

Szólj hozzá!


Háromba vágtad, édes, jó Lajosom? – kérdezik ezúttal Mucsi Zoltántól a Tháliában

Háromba vágtad, édes, jó Lajosom? – kérdezik...

A Thália Színházban már elindultak a Tóték próbái! A tragikomédia, melynek ősbemutatójára szintén a Thália Színházban került sor 1967-ben,...
 
Színház naptár

A hét premierje: A lány a vonaton – JÁTÉKSZÍN

Paula Hawkins A lány a vonaton című regényének színpadi adaptációját október 11-én mutatják be a Játékszínben, Horgas Ádám rendezésében, Lévay Viktóriával a főszerepben.

Visszaköltözött az egykori Arizona Mulatóba Madám Bizsu

A sikeres nyárikerti előbemutatót követően oda tér vissza a Madám Bizsu, ahol a cselekménye is játszódik: a Thália Színház Arizona Stúdiójának falai közé. A nosztalgikus hangulatú dokumentumjáték, ami a XX. századi fővárosi mulatók forgatagába kalauzol bennünket, szeptember 27-én debütált a budapesti közönség előtt.
Új színdarabok
Bonci
Bonci
Budapest 
Bonci
Bonci
Budapest 
Bonci
Bonci
Budapest 
Bonci
Bonci
Budapest 
Kölcsönlakás
Boeing, Boeing
Boeing, Boeing
Budapest 
Boeing, Boeing
Boeing, Boeing
Budapest 
Boeing, Boeing
Boeing, Boeing
Budapest 
Fodrásznő
Fodrásznő
Budapest