Kiírták Vitray Tamás szerepét a szegedi darabból

2020. June 25.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu

Mint arról mi is hírt adtunk, különleges, ugyanakkor testhez álló feladatot kapott volna Vitray Tamás az Újszegedi Szabadtéri Színpad Agrippina című előadásában.

Fotó: MTI Archív

A barokk opera a laza erkölcsű Rómába vezeti a nézőket, akik betekintést nyerhetnek Néró és anyja a hatalmon lévő uralkodó elleni cselszövéseibe – mindezt humoros elemekkel fűszerezve.

A neves énekes gárda mellett a kommentátor szerepében Vitray Tamás is színpadra lépett volna.

Sokáig úgy volt, hogy a koronavírus-járvány miatt elmarad a bemutató, azonban kiderült, hogy a darabot mégis bemutatják az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. (Mi már elveszettük a szegedi fonalat, olyan gyorsan változnak az események.) Ez az idő azonban kevés lett volna a karakter kialakítására, így a narrátor kikerült a történetből.

"Fontos karakter lett volna, ugyanis a narrátor hozta volna közelebb a történetet a né­zőkhöz. Tizennégy napig próbáltam volna, már készültem rá, hogy hetekre leköltözöm Szegedre" – mesélte a televíziós legenda a Borsnak, s hozzátette, nagyon sajnálja, hogy nem próbálhatta ki magát ebben a szerepben. Így most új otthonának rendezgetésével tölti a nyarat....

 

Szegedi Szabadtéri Játékok, Agrippina, Újszegedi Szabadtéri Színpad, Vitray Tamás

 

 

Szólj hozzá!


A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

A Vasember a világot jelentő deszkákra lép

Robert Downey Jr., a Vasember sztárja szeptemberben debütál a Broadwayn a McNeal című új darab főszerepében –számolt be róla a Variety.com.
 
Színház naptár

Határvonalak: színházi fesztivál Szombathelyen

A tavalyi esemény sikerén felbátorodva idén is megrendezik május 30. és június 2. között a Határvonalak Színházi Fesztivált Szombathelyen, a Weöres Sándor Színházban, mely során a különböző színházi formákat kívánják megmutatni a táncszínháztól kezdve a prózain és a zenésen át egészen a multimédiás eszközöket is...

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.
Új színdarabok
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest 
Traviata
Traviata
Budapest