Foglalj helyet a Trafó előadásán!

2020. April 06.  ·   hír   ·  Színházvilág.hu, MTI

A Trafó Kortárs Művészetek Háza online előadássorozatot indított Take a Seat! címmel. Szombat esténként olyan, az intézményhez köthető legendás és népszerű produkciókat vetítenek, amelyek a videómegosztó oldalakon nem elérhetők.

Foglalj helyet a Trafóban!

Karácsony Gergely és Gulyás Gergely ma aláírt megállapodása szerint 2020-tól kezdve a főváros egyedül, kormányzati támogatás nélkül finanszírozza a Katona József, a Radnóti, és az Örkény Színház mellett a Trafót is. Ezeknél a színházaknál a vezetők kinevezéséről a Fővárosi Közgyűlés önállóan dönt.

A rendhagyó színházi eseményre a nézők a teátrum virtuális nézőterén számozott székeket foglalhatnak a www.takeaseat.hu oldalon, és innen nézhetik meg a műsorra tűzött produkciókat. A program díjtalan, a nehéz helyzetbe került független társulatok számára azonban támogatási lehetőséget biztosítanak a szervezők.

A most szombati (04.11.) előadás a múlt századi vándorcirkuszok misztikus világát jeleníti meg némi sötét humorral fűszerezve  – varieté hangulatban. A látványos zsonglőr, akrobata, légtornász és burlesque tánc jelenetek előadói a hazai underground cirkuszi élet k-rémjei:

Take a Seat!, online színház, Trafó, Freak Fusion Cabaret

 

 

Szólj hozzá!


Kortárs társadalmi szélmalomharcaink – Ősbemutatóra készül az Örkény Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink –...

Kortárs társadalmi szélmalomharcaink a média- és tudatipar nyomása alatt, virtualitás versus valóság, generációs válság, játékszenvedély és...
 
Színház naptár

Amikor a színész rendez – interjú Bakos-Kiss Gáborral

A Győri Nemzeti Színház igazgatójával készült, a szakmai kétlakiság kihívásairól szóló beszélgetést az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Villakoncert a Bajor Gizi Színészmúzeumban

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, valamint a Bajor Gizi Színészmúzeum szervezésében jazz koncert lesz: a házat a Gáspár Károly Trió tölti meg zenével.
Új színdarabok